понеділок, 29 січня 2024 14:40

Притула розповів, як у нього вимагали повернути гроші з фонду
3

Сергій Притула
Фото: instagram.com/siriy_ua
Сергій Притула
Сергій Притула

Український шоумен і волонтер Сергій Притула пригадав, як один чоловік вимагав повернути гроші, які перерахував у благодійний фонд.

У подкасті "Гуртом та вщент" зазначив, що це виявилося курйозним моментом.

"Пише мені один чоловік нещодавно: "Пане Сергію, такого числа вам було помилково перераховано ось таку суму в доларах, ось таку суму в євро, а також на банку вашого фонду було помилково перераховано ось таку суму в гривнях". Я розумію, що можна помилитися раз, наприклад, коли ти випадково обираєш і так нолик один натискаєш, а потім страждаєш. Але помилково відправити тричі на різні ресурси. Я подумав, що дуже цікавий разводняк", - пригадав Притула.

Чоловік додав, що інші фонди йому вже повернули гроші. Після чого, Сергій вирішив розібратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гордон показав, який вигляд мав понад 30 років тому: фото

"Я такий думаю: "Чекай, чоловіче. Що це таке?" І я пишу, що перепрошую, але як це могло статися? І він відповідає: "Ми посварилися з жінкою, вона вночі взяла мій телефон і просто перераховувала кошти". Я бачив ту виписку, з 4 до 5 ранку агресивно налаштована молодиця спортивної статури розкинула на шість фондів гроші", - з посмішкою розповів волонтер.

В результаті Притула повернув кошти чоловіку.

"Хлопці, не сваріться з жінками. Ми повернули кошти, бо людина збирала на допомогу одній бригаді, а жінка така собі подумала: "Ну, що ж, а тепер викручуйся, дурень. Ти мене образив, а тепер пояснюй людям і захисникам, де гроші поділися", - сказав шоумен.

Сергій Притула неочікувано з'явився на зйомках шоу Лесі Нікітюк. Ведучий прийшов до Лесі з букетом тюльпанів. Сама ж жінка в той момент розмовляла з кимось за стійкою і не підозрювала такого сюрпризу. Колишні співведучі міцно обійнялися, після чого Нікітюк запитала "Чого так мало тюльпанів?". На що Притула відповів: "200 гривень! То знаєш, губу теж трохи не розкатуй".

Зараз ви читаєте новину «Притула розповів, як у нього вимагали повернути гроші з фонду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути