Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 18:50

Руссо порадив Валевській правильно давати інтерв'ю

Руссо порадив Валевській правильно давати інтерв'ю

Співачка Наталя Валевська ходить лише на ті вечірки, які несуть для неї особистий розвиток. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Я не тусовщиця і просто так проводити час вже не хочу. Я вже переросла той період", - заявила співачка.

Нещодавно Валевська заспівала в дуеті із російським співаком Авраамом Руссо.

"З кінця листопада кліп успішно ротується не тільки в Україні, а в Росії. Там брав участь в хіт-параді "Золотий грамофон". Ми з Авраамом знімались в багатьох програмах на російських каналах", - зазначила Наталя.

Руссо дав багато порад Валевській.

"В мене такий енергійний і експресивний характер, що в інтерв'ю я швидко розмовляю. А Авраам мені порадив, що інтерв'ю треба давати повільніше. А решту йому в мені подобається, чому я дуже радію", - потішилася Валевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Валевська два рази одягала весільну сукню (ФОТО)

Новий рік співачка, як і всі артисти, проведе на сцені.

"Це буде виступ в публічному місці. Поки що один. Різні артисти беруть собі різну кількість концертів. Якщо це Київ, то можна взяти декілька концертів, а якщо виїзний, то він і так коштує набагато дорожче. Другого і третього січня маю сольні концерти в Трускавці і в Моршині. Різдво, традиційно, відсвяткую в Санкт-Петербург у свекрухи. Повезу їм кутю, мед, горіхи, мед і домашні ковбасу із хлібом. Там і відпочину. Бо свекра мене так любить, що нічого не дозволяє робити. Правда, я ніяк не можу дійти до пітерських музеїв, хоча в самому місті була вже разів з п'ять. Єдине, що ми робимо завжди, їдемо на Смоленське кладовище до блаженої Ксенюшки, бо вона нам дуже помагає", - підкреслила Валевська.

Зараз ви читаєте новину «Руссо порадив Валевській правильно давати інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути