четвер, 17 листопада 2022 08:16

Руслані Писанці виповнилося б 57 років. Маловідомі факти й фото з життя зірки
10

Сьогодні, 17 листопада, акторка Руслана Писанка відзначала б 57 років. Зірка телеекранів запамʼяталася багатьом акторським талантом і вмінням вживатися в будь-які образи. За характерну зовнішність акторці найчастіше давали унікальні ролі у фільмах і серіалах.

Серце Руслани Писанки зупинилося 19 липня. Акторка померла у Німеччині, де лікувалася від агресивної форми раку. Про сумну новину повідомив чоловік акторки, бізнесмен Ігор Ісаков.

Gazeta.ua зібрала архівні фото зірки й пропонує згадати творчий шлях харизматичної акторки.

Майбутня зірка народилася в Києві. Мати була інженеркою-зв'язківицею, а батько – кінооператором. Після закінчення школи Писанка вступила до Київського національного університету театру, кіно й телебачення імені Карпенка-Карого на факультет режисури телебачення.

Зніматися у фільмах почала ще в інституті. Дебютувала 1991 року в епізодичній ролі в стрічці "Круиз или разводное путешествие".

17 листопада акторка Руслана Писанка відзначала би 57 років
Фото: instagram.com/rostickdesign
1995-го зіграла першу головну роль у фільмі "Москаль-чарівник"
Поруч з акторкою був бізнесмен Ігор Ісаков
2006 року Писанка взяла участь у "Танцях із зірками"
2004-го знялася в мюзиклах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур – 60. Чому акторка знімалася в порно і від кого пережила численні зради

Після отримання диплома артистка продовжила зніматися у фільмах. Зокрема, зіграла роль Меї в комедії "Несколько любовных историй". Саме через цю стрічку за Писанкою закріпився неофіційний титул секс-символу України.

1995-го зіграла першу головну роль у фільмі "Москаль-чарівник". Саме завдяки участі в цій стрічці акторка стала лауреаткою Державної премії України імені Олександра Довженка. 2001 року Писанка зіграла головну роль в історичному мінісеріалі "Чорна рада". Ця робота принесла їй почесну нагороду – Орден Святого Володимира.

Згодом знаменитість почала працювати телеведучою. А 2004-го знялася в мюзиклах. 2006 року Писанка взяла участь у "Танцях із зірками". Акторка з партнером посіла третє місце.

Вона активно розвивала кар'єру ведучої і вела різні програми. А також брала участь у реалітішоу, знімалася в кіно й випустила власну кулінарну книгу. До того ж Писанка грала в театрі й озвучувала зарубіжні фільми.

Поруч з акторкою був бізнесмен Ігор Ісаков. Пара познайомилася в соцмережі. Для Писанки це був другий шлюб: артистка прожила п'ять років із цивільним чоловіком, телеоператором Іваном.

У Києві 21 серпня пройшло прощання з телеведучою та акторкою Русланою Писанкою. Церемонія проходить у Спасо-Преображенському соборі Православної церкви України. Провести в останню путь актрису прийшли її знайомі, близькі, друзі та містяни.

22 липня тіло Руслани кремували. А 2 серпня із нею попрощалися у німецькому місті Кайзерслаутерн. Після цього її чоловік продовжив оформлювати документи для повернення у Київ.

Прах актриси покоїтиметься в усипальниці Спасо-Преображенського собору.

Зараз ви читаєте новину «Руслані Писанці виповнилося б 57 років. Маловідомі факти й фото з життя зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути