четвер, 30 серпня 2018 16:40

Руслан Сенічкін розповів, як схуд на дев'ять кілограмів на проекті "Танці з зірками"
8

Руслан Сенечкін скинув зайву вагу на проекті
Фото: Прес-служба
Руслан Сенечкін скинув зайву вагу на проекті
Руслан Сенечкін скинув зайву вагу на проекті
Руслан Сенечкін скинув зайву вагу на проекті
Руслан Сенечкін скинув зайву вагу на проекті

26 серпня на телеканалі "1+1" успішно стартував другий сезон оновленого проекту "Танці з зірками", зібравши високі показники - перший ефір став кращою розважальною програмою цього літа.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін під час першого прямого ефіру "Танців з зірками" зумів здивувати телеглядачів не тільки своїм енергійним хіп-хопом під пісню MONATIK "То, от чего без ума" на бігових доріжках, а й успішними результатами в схудненні.

Руслан прийшов на проект, щоб своїм прикладом закликати глядачів встати з диванів, офісних крісел і спробувати себе в танцях. Так, ведучий поставив перед собою мету: навчитися танцювати, не боячись критики сторонніх. Але партнерка Руслана Яна Цибульська порадила ведучому поставити перед собою ще одну мету − скинути 20 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Павло Зібров та секс-символ з США: "Танці з зірками" презентували новий сезон

"Я і раніше уважно ставився до свого організму, але зараз особливо ретельно контролюю свій раціон. У мене дробове харчування, намагаюся вживати більше білка, крім того, п'ю багато рідини. Я почав їсти менше − не тому що намагаюся себе обмежувати, а просто у зв'язку з навантаженням більше не хочеться. Я розумів, що мені слід підкачати тіло, щоб робити гарні підтримки в танцювальних постановках, що важливо для ефектного номера. Так що, з появою "Танців з зірками" я почав ходити в тренажерний зал, де приділяю особливу увагу кардіотренуванням: бігаю по чотири кілометри з підйомом вгору і роблю вправи по спліт програмі, обов'язково додаю навантаження на прес", - поділився ведучий.

До старту репетицій вага Руслана становила 114 кілограмів, але вже на момент ефіру зірка "Сніданку з 1+1" похвалився, що за час репетицій йому далося скинути дев'ять кілограмів.

У грандіозних планах і з насиченими тренуваннями, ведучому допомагає танцівниця Яна Цибульська. Дівчина підтримує Руслана не тільки професійними настановами, а й кожен раз приділяє тренуванням все більше годин для кращого результату. Пара проводить в залі весь свій вільний час.

В першому ефірі ніхто з учасників не покинув проект. Однак, вже в наступному глядачі шляхом SMS і телефонних дзвінків зможуть голосувати за своїх фаворитів. Завдяки глядацьким голосам і оцінками суддів хтось із учасників стане фаворитом ефіру, а хтось покине проект.

Прем'єрний випуск проекту став кращою розважальною програмою літа на українському телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Сенічкін розповів, як схуд на дев'ять кілограмів на проекті "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути