Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2017 11:18

Розлучення мотивувало Хлої Кардаш'ян схуднути
4

Зірка реаліті-шоу Хлої Кардаш'ян в інтерв'ю розповіла про те, як їй вдалося скинути зайву вагу і побудувати тіло своєї мрії. 32-річна зірка зізналася, що до змін її підштовхнуло болісне розлучення з чоловіком, колишнім баскетболістом Ламаром Одомом.

"Мені потрібно було внутрішнє звільнитися. Я почала тренуватися, і мій розум прояснявся. Це було те, що потрібно! Щось на зразок терапії. Ну а втрата ваги стала побічним ефектом", - розповідає знаменитість.

В цілому засновниця власного бренду і зірка реаліті скинула близько 18 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлої Кардаш'ян здивувала стрімким схудненням

"Я побачила результат і подумала:" Так, зміни є. Потрібно тепер утримати вагу ". Я найняла персонального тренера, а через пару місяців - дієтолога. Це був довгий шлях і мій спосіб життя повністю змінився. Зараз я не збираюся скидати 15 кілограмів за 30 днів, щоб щось комусь довести. Мені хочеться слідувати своїм планом до кінця життя ", - натхненно говорить Хлої.

Хлої регулярно займається боксом, але своїм головним інструментом в боротьбі за стрункість вона вважає просту скакалку.

"Це найкращий спортивний інвентар. Я завжди кладу скакалку в чемодан, якщо подорожую. Стрибки з нею дуже ефективні", - ділиться Хлої.

Знаменитість також мотивують заняття зі старшою сестрою, 37-річною Кортні, яка підбиває її в спортзалі.

"Коли йдеш з кимось ніздря в ніздрю, то намагаєшся перевершити себе і вирватися вперед. Ми як тварини", - розповідає Хлої Кардаш'ян про спільні тренування і в фіналі радить обзавестися однодумцями, щоб між вам присутній дух суперництва.

Зараз ви читаєте новину «Розлучення мотивувало Хлої Кардаш'ян схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути