Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2012 17:12

Розинська з Мельниченком поламали диван у першу шлюбну ніч

Розинська з Мельниченком поламали диван у першу шлюбну ніч
Молодята просять слідчого відпустити їх у медовий місяць Фото: segodnya.ua

Наталя Розинська та Микола Мельниченко залишили багато цікавих речей на вінчання, яке планують провести навесні. Про це парочка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Зокрема, низка наших друзів: народних депутатів, певних високопосадовців, обіцяли нам зіграти і заспівати. Але це вже буде навесні", - наголосила Розинська.

За словами Мельниченка, йому зручніше мати Розинську за дружину.

"Це великий плюс, тому що коли я наприклад був в СІЗО, я не міг доказати, що вона моя дружина. А так є печатка. За цей рік ми вже так багато натерпілися, планували один раз, другий раз, третій раз. То вже сказали: "Робимо, щоб то не було", - поділився він.

"Я раджу всім, хто хоче одружуватися, поспішити це зробити в цьому році. Тому що кажуть, що наступний рік вдови, а ще наступний рік — вдівця. Перспектива сумна, тому треба це робити в цьому році", - додала телеведуча.

Також молодята розказали, як провели першу шлюбну ніч.

"Ми зранку рахували гроші і подарунки передивлялись зранку. А ввечері зламали диван. Тепер доведеться купити новий", - зауважила Розинська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Миколу Мельниченка зніматимуть фільм

Між тим медовий місяць закоханих залишається під питанням, оскільки Мельниченко не може залишати територію України.

"Я написав заяву слідчому з проханням, щоб на медовий місяць дозволив залишити Україну. Я все таки надіюся, що буде позитивна відповідь і я зроблю сюрприз Наталочці і повезу на тепле море", - поділився він.

"Сподіваємося, що слідчий так само людина і він зрозуміє і я дуже хочу на море", - додала Розинська.

Між тим телеведуча не переживає з приводу того, що її свекруха не надто добре до неї ставиться і говорить, що визнає її лише тоді, коли та буде на городі із сапкою працювати.

"Мама мене може не любила, поки я не була офіційною дружиною. Тепер я думаю, що все зміниться. А на городі я сапати ніколи не буду. Але хто б мене любив, чи не любив, як то кажуть, моє життя продовжується, я все це переживу. Головне що Микола любить мене, а я люблю його", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Розинська з Мельниченком поламали диван у першу шлюбну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути