понеділок, 10 грудня 2012 16:28

Про Миколу Мельниченка зніматимуть фільм

Про Миколу Мельниченка зніматимуть фільм
Також екс-майор напише книжку Фото: kyiv.comments.ua

Микола Мельниченко підписав контракт на публікацію книжки. Про це екс-майор розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Там передбачається дуже гарний гонорар. Також зараз ведуться переговори про зняття фільму за долею Мельниченка", - наголосив він.

Між тим, за словами новоспеченої дружини Мельниченка Наталі Розинської, екс-майор є віце-президентом однієї американської корпорації.

"Корпорація займається декількома напрямками, в тому числі мувінг, тобто перевозять будинки, перевозять речі", - зауважив Мельниченко.

Крім того Розинська зізналась, що вони спільно відкривають детективне агентство.

"Ми зараз якраз готуємось до цього. Там будуть працювати високі професіонали: колишні прокурори, колишні судді, колишні працівники спецслужб. І ми будемо така собі родина, яка бореться з несправедливістю", - підкреслила вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розинська вийшла заміж за Мельниченка в сукні за 14,5 тисяч грн

"Зранку до пізнього вечора у Миколи телефон розривається, тому що йому зранку до ночі телефонують люди. Я навіть його змушую, приходячи додому, відключати телефон, щоби спокійно з'їсти борщик, який я приготувала", - додала Розинська.

Зараз ви читаєте новину «Про Миколу Мельниченка зніматимуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути