понеділок, 09 грудня 2019 09:51

Росіяни запросили Елтона Джона виступити на параді Перемоги

Росіяни запросили Елтона Джона виступити на параді Перемоги
Співак поки не дав своєї згоди. Міністерство оборони РФ від коментарів відмовилося Фото: Esquire

Мінкультури РФ запросило співака Елтона Джона виступити на концерті в честь 75-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

"Сер Елтон Джон є фігурою, що об'єднує народи Росії та Великобританії, пліч-о-пліч билися у Другій світовій війні. Будемо раді його бачити на спільному святі", - пишуть в прес-службі Мінкульту, розповідає Рanorama.pub.

Парад, присвячений 75-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, відбудеться 9 травня 2020 року на Червоній площі в Москві. У заході візьмуть участь понад 14 тис. осіб, близько 300 одиниць озброєння і військової техніки, в тому числі понад 100 літальних апаратів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтон Джон розповів, як королева Єлизавета роздавала ляпаси

Паради Перемоги 2020 року пройдуть в 29 російських містах. У них візьмуть участь понад 155 тис. чоловік і близько трьох тисяч одиниць техніки.

Співак поки не дав своєї згоди. Міністерство оборони РФ від коментарів відмовилося.

8 травня в Україні вчетверте відзначають День пам'яті та примирення. 9 травня — День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Згадують жертв ­1939–1945 років. Це був найкривавіший збройний конфлікт у світовій історії. Загинули від 50 до 85 млн осіб, зокрема 8–10 млн українців. Для України війна почалася 1 вересня 1939 року, коли Німеччина напала на Польщу. Авіація бомбардувала Львів та інші західноукраїнські міста, що входили до її складу.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни запросили Елтона Джона виступити на параді Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути