четвер, 05 липня 2012 04:57

Російські священники назвали Мадонну сатаністкою

Російські священники назвали Мадонну сатаністкою

Незважаючи на те, що концерти поп-королеви Мадонни в Росії ще не відбулися, навколо її імені вибухнув черговий скандал. Російські священнослужителі називають співачку "сатаністкою" і побоюються приїзду легенди поп-музики в країну.

Як повідомляє Lifenews.ru, хвиля обурення священнослужителів була викликана тим, що зірка оголила свої груди на концерті в Туреччині, а також продемонструвала нижню білизну і п'яту точку на шоу в Італії.

"Концерт Мадонни в нашій країні я вважаю прикрою подією. Дуже шкода, що відповідальні за це люди дозволили її виступ. А адже вона відома сатаністка і кощунніца! Я вимагаю скасування її приїзду і закликаю людей підтримати мою ініціативу", - сказав священик Олександр Шумський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Міноуг про стриптиз Мадонни: "Це жахливо!"

Глава Асоціації православних експертів Кирило Фролов також прокоментував приїзд Мадонни в країну: "Я вважаю, що в Росію пора заборонити експорт всякої гидоти і вульгарності. Ми не стічна канава, ми країна великої православної культури! Це звичайний епатаж її стилю - нудно і бридко. На мій погляд, наявність чіконнеподобних в нашій країні - це погано, це зло!"

Зараз ви читаєте новину «Російські священники назвали Мадонну сатаністкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути