вівторок, 29 травня 2012 11:13

Російські бізнесмени не хочуть працювати з Олександром Рибаком без грошей

Російські бізнесмени не хочуть працювати з Олександром Рибаком без грошей
"Вони відразу говорять: "Давай 100 тисяч доларів на стіл, а потім вже тільки будемо слухати тебе", розповідає співак Фото: novaya.com.ua

Олександру Рибаку не дуже подобається мати справу з російськими бізнесменами, оскільки вони думають тільки про гроші. Про це переможець "Євробачення-2009" розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У Росії занадто багато думають про гроші. У мене була ідея деяка, так вони не хочуть навіть зустріти мене. Вони відразу говорять: "Давай 100 тисяч доларів на стіл, а потім вже тільки будемо слухати тебе". Росія - це дуже особлива країна. А я ж дуже розбещений, я ж звик, що країни типу Туреччина, Швеція, Данія кажуть: "Ой, так-так, Саша, давай будь ласка тільки працюй з нами". А в Росії зовсім навпаки. Вони кажуть: "Ну добре, добре, що ти переможець, але нам потрібні гроші", - поділився співак.

Рибак підкреслив, що його участь в "Євробаченні" в 2009 році повністю спонсорувала держава.

"У Норвегії це все безкоштовно. Вони все оплатили за мене. Тому що в Росії бізнесмени тільки думають про гроші, а в Норвегії, наприклад, і багатьох інших країнах, бізнесмени думають про таланти", - зазначив він.

Між тим, співак зізнався, що за роки популярності не захворів зірковою хворобою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Рибак викупив у Меладзе пісню

"Я відразу собі сказав: "Саша, тебе будуть запрошувати багато людей, і не завжди це будуть великі міста, типу Київ, Москва. Не тільки столиці, а й маленькі міста будуть запрошувати". І тоді найголовніше не захворіти на зіркову хворобу і не казати: "Ні, це не цікаво. Чому тут лише дві тисячі людей, а не двадцять?", - підкреслив артист.

Зараз ви читаєте новину «Російські бізнесмени не хочуть працювати з Олександром Рибаком без грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути