Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2009 16:17

Російська коханка подарує Гібсону восьму дитину (ФОТО)

Як поводитися в скандальних ситуаціях? Беріть приклад зі знаменитого актора Мела Гібсона.Розлучення зірки з дружиною і вагітність його нової подруги захлинаючись обговорюють всі ЗМІ. А Мелу все рівно. Він повний оптимізму і жартома називає себе "восьмипапою".

Впродовж декількох тижнів в таблоїдах обговорювалася ймовірна вагітність подруги Гібсона, 39-річної Оксани Григор"євої. І нарешті актор особисто підтвердив плітки. На шоу Tonight американського каналу NBC, що пройшло в понеділок, на розпитування ведучого Джея Лено актор незворушно відповів: "Так, це правда. Ми чекаємо на дитину".

Лено не розгубився і з єхидством запитав, який за рахунком буде у Мела нащадок. На це Гібсон, зображаючи відому громадськості матір вісьмох близнят Надю Сулеман, заявив: "Це восьмий. Звіть тепер мене восьми-Мел".

На питання про стать майбутньої дитини, яка, за попередніми даними, повинна народитися восени, Гібсон з посмішкою відповів: "Я думаю, це буде людина".

Зірка Голлівуду також узяв на себе відповідальність за розвал шлюбу з дружиною Робін. Як відзначив актор, в документах, представлених для розірвання шлюбу, вказано, що фактично їхнє спільне життя з дружиною припинилося 3 року тому. Після скандального інциденту, коли поліцейські застали актора за кермом в стані алкогольного сп"яніння. За словами Мела, не дивлячись на всі непорозуміння, вони з дружиною підтримують дружні стосунки.

Що стосується Оксани Григор"євої, то, як відомо, раніше вона зустрічалася з актором Тімоті Далтоном і навіть народила йому сина. Щоправда, офіційно в шлюбі вони не полягали. Гібсон теж не поспішає запропонувати Григор"євій руку і серце. На питання ведучого шоу, чи не збирається Мел знову одружитися, актор відповів досить категорично: "Хто ж робитиме це двічі?". Тим більше що на нього ще тільки чекає гучне розлучення і розподіл статку в мільярд доларів.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Російська коханка подарує Гібсону восьму дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути