понеділок, 11 листопада 2019 08:29

Родина онкохворої Заворотнюк звернулася до фанів з новою інформацією

Родина онкохворої Заворотнюк звернулася до фанів з новою інформацією
Заворотнюк не знала Разіна. Фото: eg.ru

Родина онкохворої Анастасії Заворотнюк іронічно відповіла на заяву Андрія Разіна продюсера гурту "Ласковий май". Днями той розповідав, що Анастасії поліпшало.

Проте, за словами рідних Заворотнюк, акторка навіть не була знайома з Разіним, повідомили в Обозреватель із посиланням на сторінку "Підтримка Заворотнюк" в Instagram.

"Ми дуже вдячні Андрію Разіну за його турботу про здоров'я Анастасії, а також за те, що він нарешті почав повідомляти в пресу позитивні "новини" замість страшних прогнозів і страшних "подробиць. Правда, раніше Андрій Олександрович повідомляв, що він вхожий безпосередньо в сім'ю, тепер же він посилається на якесь обізнане джерело. А ми весь цей час читаємо ці заяви з легким подивом. Але, як би там не було, ми приєднуємося до його побажань Насті якнайшвидшого одужання, сподіваємося на їхню щирість і думаємо, що коли це станеться, вона обов'язково знайде можливість дійсно познайомитися з Андрієм Разіним особисто", – йшлося в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова взялася за хвору Заворотнюк

Сім'я хворої на рак російської артистки Анастасії Заворотнюк звернулася до її фанатів, спростувавши повідомлення про збір грошей на лікування.

Повідомлення з'явилося на сторінці підтримки Заворотнюк в Instagram. Ініціативу виділити кошти, зароблені на шоу "Аленький цветочек", яку висловила фігуристка Тетяна Навка, є дружньою.

Зараз ви читаєте новину «Родина онкохворої Заворотнюк звернулася до фанів з новою інформацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути