Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2019 08:22

"Хочемо спростувати інформацію": сім'я Заворотнюк зробила заяву

"Хочемо спростувати інформацію": сім'я Заворотнюк зробила заяву
Анастасія Заворотнюк. Фото: Obozrevatel

Сім'я хворої на рак російської артистки Анастасії Заворотнюк звернулася до її фанатів, спростувавши повідомлення про збір грошей на лікування.

Повідомлення з'явилося на сторінці підтримки Заворотнюк в Instagram. Ініціативу виділити кошти, зароблені на шоу "Аленький цветочек", яку висловила фігуристка Тетяна Навка, є дружньою.

"Хочемо спростувати інформацію, що з'явилася в пресі інформацію про оголошений грошовий збір на користь Анастасії і особливо підкреслити, що ініціатива Тетяни носить виключно дружній характер і стосується лише проданих квитків на її шоу", – йдеться в повідомленні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы бесконечно благодарны всем друзьям, кто в этот непростой период искренне поддерживает Анастасию. Сегодня говорим большое спасибо Татьяне Навке @tatiana_navka и компании "Навка Шоу" @navka_show за помощь и участие! Все команде от души желаем успешных выступлений, а зрителям удовольствия от красивого ледового праздника. Хотим также опровергнуть появившуюся в прессе информацию об объявленном денежном сборе в пользу Анастасии и особо подчеркнуть, что инициатива Татьяны носит исключительно дружеский характер и касается лишь проданных билетов на ее шоу. Мы по-прежнему просим от всех неравнодушных только добрых мыслей и пожеланий здоровья Насте. Спасибо всем!!!

Публикация от Поддержка Анастасии Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Заворотнюк вперше з'явився перед журналістами

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк, у якої начебто остання стадія раку мозку, почали боротьбу з фейковими новинами. Про стан "прекрасної няні" і відверто неправдиві заяви преси вони почали писати на її особистій сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Хочемо спростувати інформацію": сім'я Заворотнюк зробила заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути