середа, 19 жовтня 2011 18:22

Робітники сфотографували будинок Сергія Клюєва зсередини
18

Фото: Фото: Українська правда

Перший віце-прем'єр Андрій Клюєв і його брат-депутат Сергій Клюєв мають у селі Рудики земельне володіння, яке розкинулося на 17 гектарах. Будинки братів розташовані на суміжних ділянках і їх можна побачити з космосу завдяки сервісу Google Maps, пише Українська правда у статті "З життя біло-блакитної еліти: маєток Сергія Клюєва".

Згідно з декларацією першого віце-прем'єра, у власності старшого Клюєва перебуває 9 гектарів землі, на балансі його дружини - ще 2 гектари.

Відповідно, можна припустити, що молодший Клюєв має у власності 6 гектарів. На жаль, сам депутат не відповів на чисельні запити "Української правди" про надання декларації про доходи. Апарат Верховної Ради також відмовився її показати без дозволу Клюєва. Під час зустрічі в кулуарах парламенту молодший брат віце-прем'єра повідомив, що не хоче спілкуватися з виданням.

А нещодавно вдалося отримати фотографії будинку Клюєва-молодшого. Їх було зроблено декілька років тому одним із найманих працівників під час завершального етапу оздоблювальних робіт в маєтку Сергія Клюєва, пише видання.

Отже, завдяки цим фотографіям громадяни України тепер мають уявлення, як виглядають життєві умови депутата і брата першого віце-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Робітники сфотографували будинок Сергія Клюєва зсередини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути