Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 10:18

Роббі Вільямс вперше стане батьком

Роббі Вільямс вперше стане батьком
Співак плакав, коли дивився знімок УЗД Фото: donbass.ua

Роббі Вільямс поділився радісною новиною. Його кохана дружина Айда Філд готується подарувати йому первістка.

"Друзі, я хочу відкрити вам великий секрет, - написав 38-річний співак у властивій йому іронічній манері на своєму офіційному сайті. - Я й Гайда в цьому році станемо мамою і татом!". "Виявляється, що так буває, якщо займатися любов'ю!" - написав співак.

"Ми дивилися знімок УЗД і плакали, - продовжує ділитися радісними новинами майбутній батько. - Більше не можемо дивитися рекламу з новонародженими, на очі відразу навертаються сльози! Я вже люблю це крихітне створіння, яке росте в животі у мами, і дочекатися не можу, коли стану батьком! Пишу це зі сльозами на очах. З любов'ю, Роберто, мама і маленький живіт".

Колишній учасник Take That і Айда Філд почали зустрічатися в 2006 році. У 2010 Роббі зізнався в коханні майбутній дружині в ефірі австралійського радіо, проте його офіційний представник пізніше звів це до жарту. У серпні 2010 року вони влаштували весільне торжество в своєму будинку в Лос-Анджелесі. Відтоді молоді ведуть тихе сімейне життя, лише зрідка потрапляючи в об'єктив папараці під час прогулянки з собаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роббі Вільямс вдруге залишив Take That

Незабаром після весілля дружина музиканта зізналася, що мріє мати дітей.

"Сподіваюся, вони візьмуть від нас кращі риси і будуть гарними. Але це завжди лотерея. У багатьох хлопців з моєї школи були дуже некрасиві батьки, але самі вони вийшли симпатичними. А взагалі-то, я буду любити своїх дітей, якими б вони не були", - зізналася 32-річна Айда.

Зараз ви читаєте новину «Роббі Вільямс вперше стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути