Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2012 09:34

Різ Візерспун назвала новонародженого сина на честь штату

Різ Візерспун назвала новонародженого сина на честь штату
Актриса народила третю дитину Фото: rian.com.ua

Голлівудська актриса Різ Візерспун народила хлопчика. Малюк, якого назвали Теннессі в честь штату, де в юності жила Візерспун, став її третьою дитиною.

"Мама і дитина почуваються добре, а інші члени родини перебувають в захваті", - повідомив в спеціальній заяві офіційний представник актриси. Тенніссі Джеймс, таке повне ім'я новонародженого, став третьою дитиною 36-річної актриси. Батько хлопчика - агент Джим Тот, який одружений з голлівудською зіркою з березня минулого року.

Незабаром після весілля Візерспун заявила, що хоче народити чоловікові спільну дитину. Свою вагітність актриса довго і ретельно приховувала, але чутки про прийдешнє поповнення все рівно потрапили в пресу. Так що приховувати очевидне стало марно, тому актриса продемонструвала шанувальникам свій цікавий стан.

Свою вагітність актриса розголосила лише наприкінці червня. Для цього вона організувала особливий захід, який назвала "Вечір з Різ". Саме на ньому голлівудська знаменитість зізналася, що незабаром народить третю дитину. "Відчуваю себе дуже круглою", - повідомила Візерспун.

Також голлівудська актриса зізналася, що, незважаючи на те, що це вже третя вагітність, вона дуже схвильована, і ще в неї розвився звірячий апетит. Різ зізналася, що мучиться постійним відчуттям голоду. Відзначимо, що двоє старших дітей - 13-річна Ава і восьмирічний Дікон - залишилися у Візерспун від попереднього шлюбу з актором Райаном Філіпом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Різ Візерспун потрапила до лікарні

Незважаючи на те, що пологи пройшли благополучно, вагітність актриси була не такою вже гладкою. В кінці серпня зірку фільмів "Блондинка в законі" екстрено доставили в лікарню. Тоді Візерспун і Той боялися, що можуть початися передчасні пологи. Але медики заспокоїли майбутніх батьків, заявивши, що навіть при такому розвитку подій дитина з'явиться на світ здоровою.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун назвала новонародженого сина на честь штату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути