Ексклюзиви
субота, 18 липня 2009 12:47

Ріанна зробила собі стрижку гламурний "ірокез" (ФОТО)

Кілька років тому R"n"B-зірка Ріанна викликала фурор своєю зачіскою в стилі "боб". Після виходу кліпу Umbrella тисячі жінок відправилися в перукарні з проханням "підстригти під Ріанну". Як говорила пізніше сама співачка, вибір зачіски вплнув на її кар"єру. Зараз зірка не втратила інтересу до сміливих експериментів. Тепер уродженка Барбадосу намагається ввести в моду гламурний "ірокез".

Треба відзначити, з новою зачіскою 21-річна співачка виглядає принаймні цікаво. Зрозуміло, це не звичайний панківський "ірокез" з пасмами, що стоять сторч. Це більш гламурний образ з кокетливо укладеними локонами.

Цікаво, що в недалекому майбутньому співачка готується випустити свій новий альбом. Можливо, зміни в творчому напрямі безпосередньо пов"язані із зміною її іміджу.

Зірка працювала над новою пластинкою протягом року з такими знаменитими артистами, як Джастін Тімберлейк, Кені Уест, Джей-Зі і Фарелл. Окрім цього, до альбому увійдуть декілька гучних дуетів, включаючи спільний трек з групою One Republic.

"Ріанна записала блискучу пластинку, - повідомляють джерела з лейбла Def Jam. - Світ поп-музики здригнеться, почувши її новий матеріал". Дата релізу і назва нового альбому поки не відомі, проте джерела стверджують, що вихід платівки намічений на кінець цього року.

За матеріалами Kleo.ru, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Ріанна зробила собі стрижку гламурний "ірокез" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути