вівторок, 23 червня 2009 16:40

Кріс Браун за побиття Ріанни потрапив на 5 років під нагляд поліції (ФОТО)
6

Американський поп-співак Кріс Браун визнав себе винним в побитті своєї подруги, співачки Ріанни. За другим пунктом звинувачення - "погроза вбивством" - Браун свою провину не визнав.

22 червня в Лос-Анджелесі пройшло чергове попереднє слухання у справі Брауна.

Під час попередніх етапів попереднього слухання співак не визнавав своєї провини за жодним з пунктів звинувачення.

З урахуванням визнання провини суд вирішив засудити співака до шести місяців громадських робіт і до п"ятирічного знаходження під наглядом поліції. Також йому доведеться відвідувати психологічні курси, присвячені домашньому насильству.

За даними видання Undercover, на Брауна чекають п"ять років нагляду, а також 120 днів громадських робіт або півроку в"язниці у разі відмови від робіт. Associated Press уточнює, що формально вирок оповістять 5 серпня.

Якби Браун не визнав провину, його могли посадити у в"язницю на п"ять років.

Суд заборонив Брауну та Ріанні підходити один до одного ближче ніж на 50 ярдів (46 метрів). У виняткових ситуаціях - наприклад, якщо вони зобов"язані знаходитися в одному приміщенні - ця відстань може бути скорочена до 10 ярдів (9 метрів).

20-річний Кріс Браун кілька разів ударив 21-річну Ріанну в лютому 2009 року перед церемонією вручення премії "Греммі". Через це як Ріанна, так і Браун вимушені були відмінити свої виступи на церемонії. Співака заарештували, а потім випустили на свободу під заставу 50 тисяч доларів. У березні Ріанна оголосила, що відмовляється свідчити проти Брауна в суді, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кріс Браун за побиття Ріанни потрапив на 5 років під нагляд поліції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути