понеділок, 09 лютого 2009 10:51

Премію Греммі затьмарив арешт зірки

Премію Греммі затьмарив арешт зірки
Музиканти Роберт Плант та Елісон Краусс отримали по 4 нагороди Греммі на 51-ій церемонії вручення цих престижних музичних премій, що відбулася в Лос-Анджелесі. Зокрема, пісня Please Read The Letter в їхньому виконанні була визнана кращим записом 2008 року. А їхній диск Raising Sand був відмічений як кращий альбом року.

Найбільша кількість номінацій на Греммі цього року отримав один з найуспішніших репперів США Ліл Уейн. Він був висунутий на отримання 8 "золотих грамофончиків". В результаті його диск The Carter III був удостоєний Греммі як кращий альбом року в стилі реп.

Ріанна не змогла прийти на церемонію через аварію

Уейн - молодий музикант з Нового Орлеану. Він дуже швидко придбав неймовірну популярність. Альбом The Carter III в перший тиждень продажів розійшовся тиражем більш ніж в 1 млн екземплярів.

Кращим альбомом в стилі рок був визнана диск Viva La Vida групи Coldplay.

На церемонію вручення премій не змогли прибути номіновані зірки Кріс Браун та Ріанна. Браун був затриманий напередодні церемонії поліцією за напад на жінку на вулиці біля свого автомобіля. У свою чергу представники Ріанни заявили, що співачка не змогла бути присутньою на церемонії, оскільки потрапила в аварію. Як Браун, так і його подружка Ріанна вже впродовж тривалого часу повинні були виступати в різних частинах урочистої програми.

Премія Греммі щорічно присуджується Національною академією звукозапису США, який об"єднує 20 тисяч представників світу музики. Вона вручається в 110 номінаціях.

За матеріалами ИТАР-ТАСС, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Премію Греммі затьмарив арешт зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути