Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 08:52

Рената Литвинова змінила обличчя (ФОТО)

Нещодавно в пресі з"являлися повідомленнями про те, що у актриси, режисера і телеведучої Ренати Литвинової почалися серйозні ускладнення після перенесеної пластичної операції зі зміни форми носа.

Причому, одна новина страшніша за іншу - мовляв, вже наступного дня, після операції, у актриси збільшився набряк. У деталях розписувалося, як фахівці призначали Ренаті протиалергічну та протизапальну терапію разом з постільним режимом.

Ситуацію підігріло фото папараці, де Рената була зображена з обличчям, що повністю закривав величезний чорний капелюх. Зірка приховувала своє обличчя! Тут вже і скептики повірили в трагічність операції Литвинової.

Але коли справи пішли на поправку, і Литвиновій дуже сподобався її новий, з правильним кінчиком і без горбинки, носик, вона вирішила не зупинятися на досягнутому і знову звернулася до хірургів!

Загалом, в тій же лікарні Ренаті підкоригувала лоб, повіки та овал обличчя. Процедури, як стверджує Life.ru, обійшлися актрисі в 200 000 рублів.

Зараз Рената стала більш гламурною! Але її природний шарм, схоже, "зник".

Ясна річ, папараці активно намагалися піймати Ренату з її новою зовнішністю, але вона просто магічно вислизала. І ось з"явилися перші фото "оновленої" Литвинової! Люди, які бачили її поблизу, запевняють, що вона помолодшала мінімум на 5 років!

Журнал Hello! опублікував знімки походу в перший клас дочки Ренати Литвинової - Ульяни, де мама просто сяє, повідомляє Блик.

Зараз ви читаєте новину «Рената Литвинова змінила обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути