Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2022 10:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Раніше бачила таке тільки у фільмах" - Мішина поділилася, як і чому виїхала за кордон

"Раніше бачила таке тільки у фільмах" - Мішина поділилася, як і чому виїхала за кордон
Акторка Ксенія Мішина розповіла, як і чому виїхала із сином з України. Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка й ексгероїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина із сином Платоном рятувалася від війни й виїхала з України.

У Бельгії, куди вона вирушила, чекала на неї робота. Контракт зірка уклала ще до війни. Розповіла, як виїжджала з України і що відчувала в той момент, в Instagram.

"Зізнаюся. Вперше таку сильну, патріотичну та безкомпромісну любов до своєї країни мені подарувала чи, скоріше, розкрила в мені війна. Особливо чітко я усвідомила це в момент перетину кордону. Хоч я виїжджала в Європу за запланованим і підписаним за пів року до війни контрактом, але спектр почуттів був неймовірним. Раніше я бачила таке тільки у фільмах і вважала це романтизацією, але життя мені це показало", - розпочала вона.

Акторка зазначила, що "любов і прихильність до своєї землі" не сплутаєш ні з чим, і назвала ці почуття "особливим коктейлем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Токіо Тіну Кароль зустрів японський мільярдер із букетом соняшників

"По дорозі я плакала. Я практично вила. Платон все питав "Чому?", а я просто плакала від того, що розпирає почуття болю й любові одночасно. Я не знаю, що це, але найбільше сподіваюся, що цей істинний патріотизм народився в душі кожного українця", - зізналася Мішина.

Також поділилася, що із сином мріє і уявляє той день, коли вони відчинять двері своєї квартири і вдихнуть "знайомий запах затишку й безпеки".

"Ми постійно говоримо про те , як будемо довго-довго сидіти вдома, валятися на своїх ліжках, дивитися телек, поливати квіти і медитувати зі своїм Буддою. Я мрію про те, як знову запалюватиму свічки і з величезною любов'ю прибиратиму кожен куточок свого житла, і це більше ніколи не здаватиметься мені рутиною. Тепер все буде інакше. Тепер ми знаємо - цінність кожного моменту має набагато вищу ставку", - пояснила вона.

Україну вже покинули понад 6 млн осіб, які рятуються від війни. Це найбільша криза біженців у Європі після Другої світової війни. Вторгнення Росії спричинило переміщення понад 8 млн українців, йдеться в останньому звіті Міжнародної організації з міграції.

Зараз ви читаєте новину «"Раніше бачила таке тільки у фільмах" - Мішина поділилася, як і чому виїхала за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути