субота, 23 травня 2009 20:19

"Євробачення" подарувало Приходько кохання (ФОТО)

Після виступу на "Євробаченні-2009" Анастасія Приходько стала справжньою зіркою. І мова поки не йде про творчість співачки. Російські таблоїди більше зацікавлені особистим життям дівчини. Зокрема, кілька днів тому повідомлялося, що після закінчення конкурсу Анастасія отримала пропозицію руки і серця від свого коханого. А зараз говорять, що у Приходько роман з телеведучим Дмитром Шепелєвим.

Анастасія познайомилася з 26-річним Дмитром ще на відбірковому турі "Євробачення". Як відомо, Настя представляла на конкурсі Росію, а Дмитро вів прес-конференції та репортажі з "зеленої кімнати".

"В Насті Приходько мені подобається все. Я не можу сказати, що вона просто красива або просто талановита. Однієї фрази буде недостатньо. Я нею захоплююся!", - зізнається пресі Шепелєв.

Проте якщо у Анастасії та Дмитра дійсно виникли романтичні стосунки, то зараз пара вимушена їх приховувати. Річ у тому, що на Україні у Дмитра є дівчина на ім"я Маша, весілля з якою він планував зіграти восени. Проте як з"ясували журналісти "Комсомольської правди", святкування скасоване.

Не виключено, що саме після зустрічі з Приходько плани Шепелєва змінилися - він дуже захопився Настею. На питання про скасування святкування Дмитро відповідає коротко: "Мені всього 26 років. Я зрозумів, що ще не готовий". В цілому ж своє особисте життя молода людина коментувати відмовляється.

Українська співачка теж вважає за краще не афішувати свої стосунки. "Без коментарів. Домовимося: ця тема закрита, - категорично сказала журналістам Анастасія. - Скажу тільки одне: Діма мене дуже підтримав в день фіналу. Він мені одразу сподобався. Я його ще на відбірковому турі помітила і подумала: "Який цікавий хлопець". Я бачила, що він теж хвилювався за мене, і, не буду приховувати, мені було дуже приємно", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Євробачення" подарувало Приходько кохання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути