Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2011 09:41

П'єр Нарцис побив свою дружину

П'єр Нарцис побив свою дружину

Популярний співак і "шоколадний заєць" російського шоу-бізнесу П'єр Нарцис побив свою дружину, повідомив один з російських інтернет-порталів. У дівчини зафіксували черепно-мозкову травму, струс мозку та гематому правого ока.

28-річна дружина П'єра Нарциса Валерія Калачова написала заяву в поліцію за фактом побиття. Сімейний конфлікт стався напередодні дня народження їхньої дочки Кароліни-Крістель. У запалі гніву П'єр Нарцис не зумів стриматися і вдарив дружину.

"До нас прийшла Лєра і сказала, що її побив чоловік. Вона говорила, що чоловік їй погрожував. За законом ми відправили її в травмпункт знімати побої", - заявив співробітник правоохоронних органів.

Калачова відправилася в медичний заклад, там їй видали довідку. Виявилося, у потерпілої дружини артиста струс мозку, черепно-мозкова травма і гематома правого ока.

Тоді поліція вирішила розпочати щодо П'єра Нарциса дослідчу перевірку. Однак побита Валерія вже встигла помиритися з грізним чоловіком.

"Зараз у нас вже все добре. Лєра прийшла в поліцію зі своїм адвокатом і написала, що більше ніяких претензій до мене не має. Я знаю, що справи щодо мене не буде", - із задоволенням повідомив П'єр Нарцис.

Нагадаємо, це не перший випадок побиття Валерії Калачової П'єром Нарцисом. Ще в 2005 році, коли пара не була одружена, вагітна від артиста Лєра, яка була студенткою Міжнародного університету економіки та права, звернулася в міліцію із заявою і розповіла, що співак словесно погрожував їй вбивством і заподіяв серйозні тілесні ушкодження. Тоді з П'єра Нарциса до закінчення розглядів навіть була взята підписка про невиїзд. Однак незабаром закохані помирилися, і Валерія забрала заяву.

Зараз ви читаєте новину «П'єр Нарцис побив свою дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути