четвер, 16 червня 2011 10:20

П'яний син Федора Бондарчука побив перехожого

19-річний Сергій Бондарчук, син популярного режисера побився на кінофестивалі "Кінотавр", повідомляє видання Life News, що публікує відеозйомку інциденту.

За даними видання, Сергій майже щовечора напивався зі своїми друзями і задирав інших гостей. Найчастіше охорона встигала зупинити бійку, але одного разу за ним не встежили.

Сергій, який прибув на фестиваль зі своєю дівчиною - донькою олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби Татою Маміашвілі, відпочивав в одному з місцевих кафе разом з Агнією Дітковскіте.

За словами свідків, він був дуже п'яний і поводився агресивно. Після кафе Сергій запропонував своїй супутниці прогулятися і на вулиці причепився перехожого - йому не сподобалося, як той на нього подивився.

Бондарчук вимагав вибачень, але просити вибачення юнакові абсолютно не було за що. Тоді син відомого режисера повалив незнайомця на землю і почав методично бити його, завдаючи страшної сили ударів по голові і животу, пише видання.

Закінчивши екзекуцію, він як ні в чому не бувало, посміхаючись, запропонував Агнії продовжити прогулянку. Побитий закривавлений чоловік побрів в іншу сторону. Хто саме став жертвою сина знаменитості, дізнатися не вдалося - до лікарів і в поліцію він не звертався.

Між тим Бондарчук влаштував бійку і на наступний день - зі своїм другом він накинувся на відвідувачів одного з місцевих ресторанів. Зупинити їх вдалося з величезними труднощами.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли син популярного і онук знаменитого режисерів потрапляє в скандальні хроніки. Напередодні Нового 2009 року Сергій Бондарчук разом зі своїми друзями побив у нічному клубі тенісиста Марата Сафіна.

Як повідомлялося, спортсмен, пробираючись до танпцолу, випадково зачепив хлопця. Ним виявився Сергій Бондарчук. Після декількох фраз зав'язалася бійка. Один чоловік тримав Сафіна, кілька інших у цей час завдавали йому ударів, повідомив один з тих, хто бачив подію.

Тоді скандал вдалося зам'яти - Сафін не став звертатися до міліції.

Зараз ви читаєте новину «П'яний син Федора Бондарчука побив перехожого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути