Ексклюзиви
понеділок, 12 січня 2009 12:36

Побитий Сафін знявся з показового турніру (ФОТО)

Російський тенісист Марат Сафін відмовився від участі в показовому турнірі в австралійському Куйонзі через травму, які він отримав в бійці в Москві, пише французьке видання L"equipe. Сафін травмував плече і око в бійці, що трапилася ще до від"їзду тенісиста на Кубок Хопмана. Цей турнір пройшов з 3 по 9 січня в австралійському Перті.



Як відзначає РІА Новини, Сафін запізнився на Кубок Хопмана, причому з"явився на цьому міжнародному турнірі з синяками на обличчі. "Я просто опинився не в тому місці не в той час. Проте я виграв бійку і зараз все гаразд", - сказав тоді тенісист.

На Кубку Хопмана Сафін виступав разом зі своєю молодшою сестрою Дінарою. Російська команда дійшла до фіналу, де поступилася словакам Домініку Хрбати і Домініці Цибулковій.

Інформації про те, що Сафін знявся з виставкового турніру KooyongClassic, який стартує в австралійському Куйонзі 14 січня, поки немає ні на офіційному сайті спортсмена, ні на сайті турніру. Як повідомляє L"equipe, замість Сафіна на цих змаганнях зіграє хорват Іван Любічіч.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Побитий Сафін знявся з показового турніру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути