Ексклюзиви
середа, 17 травня 2006 15:35

Путін прихильник здорового харчування

Дружина президента Росії Людмила у своїй книзі "Володимир Путін. Дорога до влади" розповіла, що любить їсти її чоловік.

Вона стверджує, що президент дуже вередливий і може відмовитися від обіду, якщо страва йому хоч трохи не сподобалася. Втім, якщо навіть їжа йому до смаку, він ніколи її не хвалить. За словами Людмили Путіної, її чоловік у приватному сімейному житті дотримується двох основних принципів: "жінка повинна виконувати всю роботу в будинку" та не "можна хвалити жінку, щоб її не зіпсувати".

Сам Путін говорить, що просто старається вживати здорову їжу. "Якихось особливих пристрастей немає. Люблю овочі: помідори, огірки, салат. Вранці - каші, сир, мед".

- Якщо є вибір між м"ясом і рибою - віддам перевагу рибі, з м"яса люблю баранину. До солодкого байдужий, окрім морозива. Коли кудись приїжджаю, із задоволенням куштую місцеву кухню. Досить давно звик до зеленого чаю. Ось, власне, і все... Я зазвичай не обідаю, не встигаю. Вдень намагаюся їсти фрукти, п"ю кефір. А коли не вистачає часу, вважаю за краще взагалі нічого не їсти, - розповідає про свої вподобання президент РФ.

Втім, на офіційних заходах (за словами їх упорядників) Путін їсть все, помалу та швидко, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Путін прихильник здорового харчування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути