пʼятниця, 09 березня 2012 16:42

Путін на курорті стріляв, катався на лижах і приймав старого друга
12

Фото: Фото: kremlin.ru

На гірськолижному курорті Червона Поляна під Сочі відбулася зустріч Дмитра Медведєва і Володимира Путіна. Туди російські лідери прилетіли на один день на відпочинок. Тут же відбулася зустріч з колишнім прем'єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі, давнім другом Путіна.

Берлусконі перебуває в Росії з приватним візитом і приїхав також покататися на лижах у Червоній Поляні. Всі троє пообідали в одному з кафе гірськолижного курорту. Цікаво, що Берлусконі був у теплій куртці російського МНС, подарованій йому кілька років тому Путіним.

Про мету "приватного" візиту італійського політика не повідомляється. На офіційному сайті президента і сайті уряду РФ підтверджують тільки сам факт візиту Берлусконі.

Як пишуть західні ЗМІ, зустріч Путіна і Берлусконі, як завжди, пройшла в обстановці абсолютної таємничості. Видання думають, що колишній прем'єр Італії хотів першим особисто привітати Путіна з його переобранням.

Пізніше політики поспостерігали за тестовими заїздами на санно-бобслейній трасі. Путін побував на на чемпіонаті Росії для паралімпійців з лижних гонок та біатлону, що проходить в Сочі. Тут він спробував себе в ролі "лижника-стрілка" і потренувався у стрільбі з позиції лежачи. Прем'єр РФ стріляв зі звичайної біатлонної рушниці і з гвинтівки для спортсменів зі слабким зором, що подає звуковий сигнал при правильному прицілі.

Зі звичайної біатлонної рушниці Путін "закрив" три з п'яти мішеней. Коли стріляв з гвинтівки для слабозорих, результат виявився трохи кращим: чотири з п'яти влучень.

Зараз ви читаєте новину «Путін на курорті стріляв, катався на лижах і приймав старого друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути