Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2012 11:40

Росіяни вважають найсексуальнішими чоловіками Кіркорова і Путіна

Росіяни вважають найсексуальнішими чоловіками Кіркорова і Путіна

Росіяни вибрали секс-символи своєї країни. Перше місце серед найсексуальніших чоловіків зайняв співак Філіп Кіркоров, серед жінок - телеведуча Анфіса Чехова.

Про це свідчать результати соціального опитування, проведеного Аналітичним центром Юрія Левади. Соціологи запитали у росіян: "Кого з наших співвітчизників ви могли б назвати секс-символом Росії?"

Згідно з результатом опитування, більшість росіян назвали секс-символом країни співака Філіпа Кіркорова. Як показало опитування, він користується найбільшою популярністю серед громадян віком 40-54 років, жінок, малозабезпечених громадян та мешканців Москви.

Друге місце в опитуванні зайняв чоловік Наташі Корольової Тарзан. Третю сходинку посів прем'єр-міністр Володимир Путін. На четвертій і п'ятій позиції рейтингу розташувалися відповідно кандидат в президенти РФ Михайло Прохоров і співак Микола Басков.

Серед 30, які потрапили в чоловічій список секс-символів, значаться головним чином представники естради та шоу-бізнесу, але є ще два політики-лідери ЛДПР і Справедливої Росії Володимир Жириновський і Сергій Миронов.

За даними Левада-Центру, головним жіночим секс-символом росіяни вважають телеведучу Анфісу Чехову, яка найбільш популярна у сильної статі, серед громадян віком 25-39 років, з вищою освітою, високим споживчим статусом і які проживають у великих містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі замахи на Путіна були зведені до PR-кампанії - ветеран групи "Альфа"

У першу п'ятірку найсексуальніших жінок країни увійшли ще чотири співачки - Віра Брежнєва, Анна Семенович, Алла Пугачова і Жанна Фріске. Крім того, в цьому списку спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко.

За даними Левада-Центру, у більшості опитаних росіян були труднощі визначити секс-символ країни серед чоловіків (53%) і жінок (49%).

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вважають найсексуальнішими чоловіками Кіркорова і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути