середа, 06 липня 2011 14:57

Путін цілий день співатиме на російському радіо

Путін цілий день співатиме на російському радіо

Російська радіостанція "Радіо 7" у середу проводить акцію "Прем'єра від прем'єра", в рамках якої протягом дня радіостанція буде ставити в ефір джазову версію пісні "Blueberry Hill" у виконанні прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна, створену за участю DJ Smash, повідомляє прес-служба Європейської медіа групи (ЄМГ), в яку входить "Радіо 7".

Путін виконав цю пісню із джазовими музикантами в грудні минулого року на благодійному концерті на підтримку російських дітей, хворих на онкологічні та офтальмологічні захворювання.

"На один день прем'єр-міністр країни Володимир Путін стане артистом "Радіо 7" і виконає джазову версію знаменитої пісні "Blueberry Hill", - наголошується в повідомленні.

В ефірі радіостанції пісня "Blueberry Hill" прозвучить в середу відразу після інформаційних випусків о 10.00, 14.00, 18.00 і 22.00 за московським часом.

Андрій Ширман, який виступає під сценічним псевдонімом DJ Smash, сказав, що хоче випустити ремікс пісні "Blueberry Hill" у виконанні Путіна офіційно, і зізнався, що мріє познайомитися з главою російського уряду.

"Я побачив в інтернеті ролик, де співає прем'єр. Повеселився і зробив ремікс треку "Blueberry Hill". Я роблю на рік мінімум 20 реміксів або на старі забуті треки, або на щось нове, що надихає. У цьому випадку і те і інше", - зазначив Ширман.

За словами музиканта, він дуже далекий від політики і з творчістю прем'єра не знайомий, проте йому подобається реакція людей на танцполі, які впізнають пісню і посміхаються.

Відповідаючи на питання, чи спілкувався він з представниками Путіна на тему того, чи можна використовувати в роботі композицію, виконану прем'єром, Dj Smash сказав: "При можливості поспілкуюся, мені хотілося б випустити ремікс офіційно - поки такої можливості не було".

Він повідомив, що хотів би співпрацювати з главою уряду.

"Було б круто. Взагалі мрію з ним познайомитись", - розповів музикант.

Зараз ви читаєте новину «Путін цілий день співатиме на російському радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути