пʼятниця, 18 грудня 2009 17:00

У грузинських "Сімпсонах" засвітився Путін (ВІДЕО)

У грузинських "Сімпсонах" засвітився Путін (ВІДЕО)

Вже декілька тижнів на грузинському телебаченні йде сатиричний мультфільм "Самсонадзе". Як видно, мультиплікатори недовго шукали натхнення і буквально списали персонажів серіалу з американських "Сімпсонів".

Типажі головних героїв можна впізнати: тупуватий чоловік, дружина з пишною зачіскою та їхні шкодливі діти - всі з жовтою шкірою і живуть у вигаданому грузинському містечку. Гела Самсонадзе, дивно схожий на розтяпу Гомера Сімпсона, працює а банку, проте на відміну від його американського "брата", у нього тільки двоє дітей і папуга Кок.

При цьому продюсер і творець "Самсонадзе" Шалва Рамішвілі наполягає, що його серіал зовсім не калька з "Сімпсонів", а дань пошани мультфільму, якому днями виповнилося цілих 20 років.

"У нас є дуже багато схожих моментів з "Сімпсонами", але є і велика різниця" - відмітив Рамішвілі.

За його словами, "Самсонадзе" відображають грузинську реальність і піднімають питання, які турбують саме місцеву аудиторію. Що цікаво, в мультфільмі вже засвітився російський прем"єр Володимир Путін, який відправив до містечка свого секретного агента для вивчення грузинської культури і збору розвідданих. А ось президент Грузії Михайло Саакашвілі в серіалі поки не з"явився, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У грузинських "Сімпсонах" засвітився Путін (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути