Ексклюзиви
понеділок, 17 квітня 2006 12:05

Пугачовій подарували машинку для чистки діамантів

Російська примадонна Алла Пугачова відсвяткувала своє 57 День народження у Москві. У суботу вечірку влаштували у ресторані "Метрополь", а в неділю із вузьким колом запрошених - в ресторані "Нью-Васюки".

Прихильники чергували біля будинку зірки ще з суботи. Їх було близько тридцяти чоловік. Першим до Пугачової приїхав пародист Максим Галкін. Він разом з фінансовим директором примадонни забрав подарунки для неї від казино "Шангрі-ла" і доставив їх за адресою.

О п"ятій вечора до співачки приїхав стиліст. Сергій Звєрєв, який за звичай наводить марафет примі, відпочиває в теплих країнах. Відсутній в Москві і екс-чоловік Алли - Філіп Кіркоров. Він до кінця квітня гастролює у Німеччині. Його представником стала домогосподарка Люся, яка і забігла привітати іменинницю.

На початку сьомого Пугачова вся в білому, наче наречена, вийшла на вулицю. І відправилася в "Метрополь", куди і підїжджали запрошені: Шабтай Калманович, колишній зять Руслан Байсаров із режисером Федором Бондарчуком і нинішній - Михайло Земцов із Кристиною Орбакайте, колишній чоловік Євгеній Болдін із дружиною Мариною Лях.

Також серед гостей були дизайнер Борис Краснов і В"ячеслав Фетісов із дружинами. Ілля Рєзнік, Олександр Буйнов, Валерій Меладзе, Михайло Жванецкий, Галина Волчек і Микола Басков.

Олена Батуріна з`явилася без чоловіка. Серед політиків, охочих привітати Аллу Борисівну, був помічений керівник управління справами президента Володимир Кожин. Одним з найбажаніших гостей став і новий улюбленець Пугачовой - актор Євгеній Міронов. Він подарував примі картину.

Ілля Рєзнік вручив модну золотисту сумочку. Борис Краснов - срібний піднос із яблучком, Жванецький - книгу, Галкін - домашнє начиння, Калманович - гроші. Микола Басков, крім книги "Монтсеррат Кабал"є. Каста Дива", яку він допоміг видати в Росії, підніс Примадонні машинку для чистки діамантів.

Як відзначає "Комсомольська правда", особливе захоплення у запрошених на вечір викликали пиріжки із капустою і сирий камамбер. Сама Примадонна пила лише біле вино в невеликих кількостях.

Євгеній Міронов спеціально для іменинниці виконав "Миллион алых роз" і запросив Пугачову на танець. Потім кавалером Пугачової став Галкін.

Гості веселилися і танцювали.Несподівано співачка покинула гуляння і вибігла із залу із мобільником в руках. Прийнявши поздоровлення від Президента Росії Володимира Путіна, вона повернулася назад.

– Я дуже щаслива, що у мене вийшов такий чудовий день народження! Не важливо, які мені дарували подарунки, важливо, які люди мене поздоровляли і були зі мною цього вечора! Я сьогодні так багато співала! В основному свої дуже старі пісні. Ви їх навіть навряд чи знаєте і пам`ятаєте. Отже можна сказати, що вони нові, - сказала "Комсомольській правді" Пугачова, повідомляє News.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пугачовій подарували машинку для чистки діамантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути