четвер, 29 березня 2012 10:18

Пугачова планує прожити з Галкіним 100 років

Пугачова планує прожити з Галкіним 100 років
Співачка не планує відзначати 100 днів шлюбу Фото: obozrevatel.com

31 березня буде 100 днів, як Алла Пугачова вийшла заміж за Максима Галкіна. Примадонну привітали з цією першою важливою датою в житті подружжя, а світські хронікери спеціально з'їздили в село Грязь, щоб дізнатися про імениту господиню замку Максима Галкіна.

Сама Пугачова навіть і не думала відзначати цю подію. А ось журналісти постаралися, накупили подарунків-квітів і привітали артистку. "Ой, знайшли що святкувати. 100 днів - це хіба термін? Нісенітниця! 100 років проживемо - тоді й вітання приймати будемо. Але все одно спасибі", - заявила виконавиця.

Про шлюб Пугачової і Галкіна багато ходить чуток. Найпоширеніший - весілля це фікція і примадонна навіть не живе з Максимом в його замку, що знаходиться в селі Грязь. Однак самі мешканці цього села гаряче спростовують цю інформацію.

"Я їх з Нового року разів шість точно бачила. Проїжджають, віконця відкривають і завжди махають нам, вітаються. Просто у них робота", - повідомила мешканка села. Як з'ясувалося, Максим і Алла мало не місцева визначна пам'ятка в селі, а самі знаменитості, перебуваючи вдома, перетворюються в обивателів, які не намагаються ховатися вдома.

"Максим часто за територію виходить. Завжди вітається. Аллу Борисівну, щоправда, не бачив. Зате тепер знаю, коли вона тут: замок підсвічується, значить, господиня вдома. Після Нового року - в січні, лютому - будинок став світитися частіше", - повідомив ще один житель села Грязь.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пугачова пристрасно цілувала Галкіна на весіллі

Більш того з'ясувалося, що Пугачова на Новий рік всім зробила подарунки. "Ми присутність Пугачової відчули одразу. На Новий рік усім жителям подарунки зробила - шампанське і коробку цукерок. Передали від неї і усні привітання. Ще на якесь свято всім привезли печиво. Адже необов'язково це. Просто люди вони хороші. Живуть спокійно і нікому не заважають", - розповів балакучий житель Грязі. Чи привітають жителі Аллу Борисівну і Максима з 100 днями весілля, невідомо. Одне ясно точно: для них сусідство зі знаменитостями - гордість.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова планує прожити з Галкіним 100 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути