Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2024 17:12

"Про пацанів думайте" - Приходько жорстко "пройшлась" по українцях, які переживають за Навального
3

Анастасія Приходько про смерть Навального
Фото: instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Співачка Анастасія Приходько розкритикувала українців, які "плачуть" через смерть російського опозиціонера Олексія Навального.

У своєму Instagram артистка наголосила, що в першу чергу потрібно зосередитися на проблемах нашої країни.

"Бл*, яка різниця українцям до смерті Навального? Вони щодня вбивають наших спортсменів, фотографів, митців, і в Росії про це мовчать! А тут понеслась вся стрічка в Навальному… Агов, в нас ср*ка на Авдосі! Допоможіть зробити збір на третю штурмову! Про пацанів думайте! На Раїсі і без вас розберуться! П*здець!", - написала виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після новин про смерть Навального в Росії різко впав курс рубля

Додала, що зараз нікому не можна довіряти.

"Коли ми перебуваємо в катастрофічній ситуації на фронті, коли нам конче треба зброя, сенат п**дує у відпустку! От і все! Але памʼятайте, - зараз нічого не буває просто так! Нічого… У всього є своя послідовність та кінець… Це велика гра!", - підсумувала Приходько.

У колонії помер російський опозиціонер Олексій Навальний. Інформацію про це 16 лютого офіційно підтвердили у Федеральній службі з виконання покарань. Про це повідомляють російські ЗМІ. Офіційно причини смерті ще встановлюють. Зазначається, що Навальний помер у виправній колонії "Полярний вовк" у селищі Харп.

Водночас у пресслужбі Навального заявили, що поки немає підтверджень смерті політика. А його адвокат вилітає в селище Харп, де Навальний відбував покарання.

Зараз ви читаєте новину «"Про пацанів думайте" - Приходько жорстко "пройшлась" по українцях, які переживають за Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути