Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2021 02:37

Про любов говорять очі

Про любов говорять очі
1-й реліз музиканта описує глибинні почуття та про ту надприродну хімію, яка відбувається між 2 людьми. Фото: надане піар-агентом артиста

Український співак Molfar представив дебютний сингл "Алхімія". Артист виконує музику в стилі trap.

"Мені подобається цей стиль музики, я його завжди слухав, але хотів принести в нього щось суто наше, українське. Чому саме Molfar? Тому, що я відчуваю зв'язок із природою і те, що можу змінити світ до кращого через свою музику", - зазначив виконавець.

1-й реліз музиканта описує глибинні почуття та про ту надприродну хімію, яка відбувається між 2 людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український гурт випустив кліп на пісню "Суицид моей веры"

"Алхімія – це пісня про пошук і усвідомлення того, що часто ми шукаємо зовсім не те, що нам потрібно. Але це добре, бо людям притаманно помилятися, набиратися досвіду і в результаті приходити до розуміння того, що все це було на благо. Про любов говорять очі. В кожного вони свої. Вартує раз в них задивитися і починаєш розуміти те, що нарешті ти знайшов, те що шукав. Бо між вами є алхімія", - додав співак.

Molfar – сучасний проєкт, який виконує музику у стилі trap та альтернативний поп з українськими мотивами. Цей проєкт є унікальним на українському музичному ринку.

Зараз ви читаєте новину «Про любов говорять очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути