неділя, 04 грудня 2022 02:35

Приваблюють жінок, але ще "ходять" у холостяках: хто з українських артистів досі не одружився
5

Серед представників українського шоубізнесу є найзавидніші холостяки. Вони стали сильними й багатими. Але досі ще не одружилися.

Серед них є, зокрема, зірковий шефкухар Євген Клопотенко. Зараз він є бренд-шефом і співвласником ресторану української кухні "Сто років тому вперед". Клопотенко – харизматичний і веселий, тому не скаржився на брак жіночої уваги. Але досі "ходить" в холостяках.

Ще одним завидним нареченим є шоумен і блогер Олексій Дурнєв. Він веде YouTube-канал, в якому веселить українців.. В одному з програм зізнався, що дівчата звертають на нього увагу. Але ту єдину він поки що не знайшов, передає УНІАН.

Телеведучий і ще один блогер Антон Птушкін обожнює подорожувати. Певний час він вів тревел-шоу "Орел і Решка". А тепер на його YouTube-канал підписані 5 млн осіб.

Євген Клопотенко зараз є бренд-шефом і співвласником ресторану української кухні "Сто років тому вперед"
Фото: instagram.com/klopotenko
Ще одним завидним нареченим є шоумен і блогер Олексій Дурнєв
Телеведучий і ще один блогер Антон Птушкін обожнює подорожувати
Ведучий Богдан Юсипчук визнаний найкрасивішим чоловіком у світі
Професійний тенісист Олександр Долгополов має спортивну статуру та гарний смак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Залишатися у стосунках заради дітей – не ок" – Кацурін відповів на хейт через розлучення з дружиною

Професійний тенісист Олександр Долгополов має спортивну статуру та гарний смак. В Instagram він часто публікує фотографії, які захоплюють його підписниць. Та Олександр поки ще має звання холостяка.

Ведучий Богдан Юсипчук визнаний найкрасивішим чоловіком у світі. Він не лише побудував кар'єру на телебаченні, а й брав участь у конкурсах краси. Якось поділився, що користується увагою у жінок, але з віком почав трохи по-іншому на це реагувати.

"Похвалу і критику зараз я сприймаю однаково. Хоча компліменти приємні, звичайно. Чи подобається мені увага з боку жінок? Так, подобається. Але головне – не потонути в цьому, не втратити себе, не втратити свої цілі", – казав Юсипчук.

Жінки в сучасному суспільстві часто думають насамперед про кар'єру, а не створення сім'ї. Винятком не стали й деякі представниці українського шоубізнесу. Вони стали популярними й успішними, але досі холостякують.

Зокрема, акторка Ксенія Мішина жила разом з чоловіком, від якого народила сина Платона. Однак зізнавалася, що це були токсичні стосунки, а її екс навіть піднімав на неї руку. Згодом зірка серіалу "Кріпосна" взяла участь у "Холостячці".

Зараз ви читаєте новину «Приваблюють жінок, але ще "ходять" у холостяках: хто з українських артистів досі не одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути