четвер, 03 травня 2012 16:27

Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели першу річницю весілля у сільському готелі

Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели першу річницю весілля у сільському готелі
Принц Вільям і Кейт Міддлтон Фото: glomu.ru

Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели минулу неділю, на яке випала перша річниця їхнього весілля, на святі друзів в сільському готелі, здивувавши працівників не тільки своєю появою, а й бажанням замовити традиційний англійський сніданок - яєчню з беконом, пише газета "Daily Telegraph".

Букінгемський палац раніше заявляв, що ніяких спеціальних святкувань пара на річницю вінчання не готує.

Герцог і герцогиня Кембриджські були гостями на традиційному весіллі шкільної подруги Кейт - Ханни Гіллінгхем. Після офіційної частини всі гості вночі в неділю приїхали до готелю Crown in Westleton в графстві Саффолк, де для святкування були зняті всі 34 кімнати готелю.

Пара пила шампанське і, за словами працівників, відчувала себе розслаблено в оточенні старих друзів. При цьому Кейт зробила все можливе, "щоб не затьмарити наречену", обравши для свята скромну блакитну мереживну сукню, яку вона купувала рік тому для її із принцом першого офіційного візиту до Канади.

Crown in Westleton - старовинний готель, відомий з 12 століття. Тут королівська пара залишилася на ніч, попросивши персонал ставитися до них "як до простих відвідувачів". З ранку герцог і герцогиня приєдналися до всіх гостей за сніданком, замовивши традиційну англійську яєчню з беконом.

Незважаючи на значну історію закладу, члени королівської сім'ї тут ще не бували. При цьому, за словами співробітників, їх попередили, що будуть особливі гості.

"Однак ми не знали, наскільки особливими вони будуть", - сказав головний менеджер готелю Гарет Кларк.

За словами джерела газети з оточення Кейт, вона любить зустрічатися зі своїми старими друзями, з якими не бачилася кілька років, і проводити час як тоді, коли вона була школяркою і студенткою.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели першу річницю весілля у сільському готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути