понеділок, 18 березня 2013 11:30

Принц Гаррі допомагає Кейт Міддлтон готуватися до пологів

Принц Гаррі допомагає Кейт Міддлтон готуватися до пологів
Кейт Міддлтон і Принц Гаррі Фото: glamurchik.tochka.net

Принц Гаррі в захваті від того, що йому незабаром належить стати дядьком. Він смакує, як буде няньчити племінницю, адже, як нещодавно випадково проговорилася дружина його брата принца Вільяма Кейт, у неї влітку народиться саме дівчинка.

Гаррі налагодив з Кейт дружній контакт і завжди радий їй допомогти. Нещодавно, коли Кейт поскаржилася йому на безсоння, Гаррі порадив їй спеціальну дихальну вправу. Принц почерпнув її з йоги. Так що тепер Кейт, перед тим як відправитися в постіль, практикує спеціальну вправу "уджаї пранаяма".

Також Гаррі рекомендує Кейт освоїти й інші техніки дихання в йозі, щоб навчитися розслабляти все тіло і застосувати ці знання, коли прийде час народжувати.

Також повідомляється, що Кейт довелося відмовитися від інтенсивних кардіо-тренувань на користь більш легких вправ. "Інструктор з йоги відвідав Кейт у палаці", - розповіли в оточенні принцеси. Там відзначили, що Кейт все ще здійснює тривалі прогулянку кілька разів на тиждень: "Просто, щоб трохи прискорити пульс. Вона читає багато спеціальної літератури про здоров'я і материнство. Її страшенно тягне на солодке: шоколад, бісквіти, тістечка. Коли їй вдається втекти в найближче кафе, вона не упускає свого шансу!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон з чоловіком сміялися на кінних скачках, наче діти

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон і принц Вільям нарешті визначилися з ім'ям для своєї майбутньої дитини. Їхній первісток, якщо це буде дівчинка, отримає потрійне ім'я: Елізабет Діана Керол - за іменами тих людей, які так дорогі майбутнім батькам. Елізабет маленька принцеса буде названа на честь своєї знаменитої прабабусі, а також на честь дорогої мами: повне ім'я Кейт звучить як Кетрін Елізабет. Діаною малятко назвуть на честь її бабусі, яку дівчинка ніколи не побачить, - принцеси Діани, матері Вільяма і Гарі. Не образять подружжя і іншу бабусю: ім'я Керол їхня дочка отримає на честь матері Кейт.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі допомагає Кейт Міддлтон готуватися до пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути