пʼятниця, 25 листопада 2016 13:09

Приходько вивела у світ дорослу доньку у розкішній сукні

Українська співачка Анастасія Приходько разом з донькою 6-річною Наною, яку довго ховала від сторонніх очей, вийшла на модний подіум.

Дефілювали в однакових чорних розкішних сукнях з шовку та мережива від відомого українського модельєра Олени Бернацької. Вона є хрещеною Нани.

Автор: фото надане прес-службою Анастасії Приходько
 

"Ще дитиною я мріяла стати моделлю. Саме тоді почала замислюватися, ким стану в житті. Та моя мама була проти і я нічого з цим не зробила, - зізнається Приходько. - Нана дуже зраділа, коли почула, що прийме участь в модному показі. Весь тиждень готувалася. Показувала, як треба ходити по подіуму. Ми трохи хвилювалися перед дефіле, але вона знала, що я поруч і все буде добре" - розповіла співачка.

Дівчинка захотіла ще раз пройтися по подіуму. Не думала, що дефіле настільки короткотривале.

Автор: фото надане прес-службою Анастасії Приходько
 

"Все так швидко відбулося, що й Нана не встигла оглянутися. Все казала: "Може ще підемо? Не всі ж встигли роздивитися мою сукню і яка я гарна" - додала Анастасія Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-місячна дочка Слави з "НеАнгелів" стала наймолодшою моделлю України

Донька співачки Анастасії Приходько пішла цього року до першого класу. 6-річна Нана навчається у коледжі з поглибленим вивченням англійської мови. До школи дівчинка навчилась писати, читати, вивчити вірш, рахувала до 100, додавала і віднімала.

Зараз ви читаєте новину «Приходько вивела у світ дорослу доньку у розкішній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути