четвер, 01 вересня 2016 14:36

Приходько відвела доньку-першокласницю у коледж

Донька української співачки Анастасії Приходько пішла до першого класу. 6-річна Нана навчатиметься у коледжі з поглибленим вивченням англійської мови.

"Цей коледж - один із кращих і поруч з домом. Доця повністю готова до 1 класу, нема чого їй ще рік нудитись удома. Вміє трохи писати, читає, може сама вивчити вірш, рахує до 100, додає та віднімає, - розповідає Gazeta.ua Анастасія Приходько. - Що раніше дитина піде до школи, то раніше вона звикатиме до навколишнього середовища. Тепличним дітям важко сприймати все й одразу. Вони звикли до того, що навколо все добре, всі хороші, і потім їм важко адаптуватися. Віддавати дитину в 7 років, це полегшити собі життя ще на рік.

Автор: Viva
 

Співачка непокоїться лише за посидючість доньки. Каже, їй складно всидіти довго на місці.

Читайте також: Анастасія Приходько розповіла про виховання сина

"Вона весь час щось робить, бігає. Здається, що в нас буде проблема з посидючістю. Хвилююсь, щоб вона почувалася комфортно, щоб нічого в школі її не налякало і щоб мала багато друзів, - додає Анастасія. - Як у нормальній сім'ї, забиратиму її я або бабуся, їй там ближче. Сама хвилююсь, ніби я йду в перший клас. Будемо дивитися і згадувати, як це - виконувати домашнє завдання".

Зараз ви читаєте новину «Приходько відвела доньку-першокласницю у коледж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути