пʼятниця, 19 лютого 2021 19:36

"Приходь, я тебе з'їм": найміцніші пари шоу-бізнесу
5

На День закоханих актор Віталій Борисюк вручив Ользі Сумській такий же подарунок, що й 30 років тому, - шоколадне серце. Жінка розповіла, що їхнє кохання розпочалося з любовного послання від чоловіка в 1991-му.

"Така упаковка, я розгортаю, а там шоколадне серце. І моє серце стискається, тому що я знаю від кого. Була ще й записка", - розповіла акторка.

"Написав: "Приходь, я тебе з'їм, як ти з'їси ось це шоколадне серце", - згадав Борисюк.

Пара одружилася в 1996 році. 6 років потому в них народилася донька Анна.

Gazeta.ua пропонує згадати найміцніші зіркові подружжя.

Актори Ольга Сумська та Віталій Борисюк у шлюбі з 1996 року
Фото: instagram.com/olgasumska
Співачка Руслана та її чоловік Олександр Ксенофонтов у шлюбі 25 років
Курт Рассел і Голді Гоун разом вже 38 років
Девід і Вікторія Бекхеми відзначили 21-шу річницю влітку 2020-го
Адріано Челентано і Клаудія Морі одружені 57 років

Італійські актори Адріано Челентано і Клаудія Морі разом 57 років. Пара обвінчалася 14 липня 1964 року таємно вночі. Через рік після весілля в подружжя народилася донька Розіта, ще через рік - син Джакомо. У 1968-му з'явилася на світ 2-а донька Розалінда.

Співачка Руслана зі звукорежисером Олександром Ксенофонтовим у грудні 2020-го відзначили 25-ту річницю шлюбу. Їхній роман почався з того, що артистка звернулася до чоловіка за професійною порадою.

Однією з найміцніших голлівудських пар вважають акторів Курта Рассела і Голді Гоун. Вони познайомилися 54 роки тому. Роман акторів почався після зустрічі на зйомках фільму в 1983-му. Пара разом 38 років, але узаконювати стосунки не стали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова та Джессіка Альба. Хто із зірок виходив заміж вагітною

Зірковий футболіст Девід Бекхем та дизайнерка Вікторія Бекхем відсвяткували 21-шу річницю. Вони одружилися 4 липня в 1999-му. Пара виховує разом 4 дітей.

7-му річницю з дня шлюбу святкували донька скандального депутата Андрія Деркача, телеведуча Тетяна Терехова, і син політика Володимира Литвина Іван. З нагоди свята Тетяна опублікувала кілька романтичних світлин. Цим і привітала чоловіка зі святом.

Зараз ви читаєте новину «"Приходь, я тебе з'їм": найміцніші пари шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути