середа, 03 лютого 2021 16:16

Полякова та Джессіка Альба. Хто із зірок виходив заміж вагітною
5

Телеведуча Регіна Тодоренко на 9-му місяці вагітності розписалася з Владом Топаловим, а співачка Оля Полякова вийшла заміж на 5-му місяці вагітності.

Gazeta.ua розповідає, хто з зірок йшов під вінець вагітною.

Джессіка Альба

2008-го донька Орон американської акторки Джессіки Альби та Кеша Воррена народилася через місяць після весілля. У подружжя з'явилася на світ 2-га донька Гейвен 2011 року. 31 грудня 2017 року зірка народила чоловікові сина Гейза.

Анна Саліванчук

Українська акторка Анна Саліванчук вийшла заміж за Олександра Божкова після 7 місяців знайомства. На той момент жінка була на 6-му місяці вагітності. Сина Гліба зірка народила 2015-го. Вдруге стала мамою 1 вересня 2020 року: у подружжя з'явився на світ 2-й син Микита.

Джессіка Альба виходила заміж вагітною
Фото: instagram.com/jessicaalba
Анна Саліванчук виходила заміж вагітною
Регіна Тодоренко виходила заміж вагітною
Різ Візерспун виходила заміж вагітною
Оля Полякова виходила заміж вагітною

Регіна Тодоренко

Артист Влад Топалов освідчився телеведучій Регіні Тодоренко, коли вона була на 7-му місяці вагітності. Зірка розповіла, що чоловік зробив пропозицію руки і серця на яхті в Середземному морі. Пара розписалася, коли Тодоренко була на 9-му місяці вагітності. 2018 року жінка народила сина Михайла.

Різ Візерспун

Старшу доньку Аву американська акторка Різ Візерспун народила в 23 роки. Батьком дівчини став актор Раян Філіп. Коли він дізнався про те, що кохана чекає від нього дитину, повів її під вінець. 2003-го в пари народився син Дікон. Через 6 років після народження 2-ї дитини подружжя розлучилася. Візерспун вийшла заміж вдруге за Джима Тота і 2012 року народила сина Теннесі.

Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна зірка "Величного століття" вперше засвітила оголений живіт

Співачка Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Полякова 2004 року. Вона розповідала, що йшла під вінець на 5-му місяці вагітності. 2005 року на світ з'явилася донька Марія. 2011-го зірка народила 2-гу дівчинку Алісу.

Ексгерой "Холостяка-9" Микита Добринін та переможниця шоу Даша Квіткова, які влітку зіграли весілля, повідомили про вагітність. Добринін і Квіткова полетіли відпочивати на Мальдівські острови.

Зараз ви читаєте новину «Полякова та Джессіка Альба. Хто із зірок виходив заміж вагітною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути