четвер, 03 грудня 2020 14:15

Прем'єра mood video на пісню "Пульс": творчі метаморфози співачки Garza
6

Співачка Garza презентувала mood video на пісню "Пульс" - україномовний трек в етно-поп стилі, що символізує душевне звільнення, життя в стані "тут і зараз".

Саунд-продюсерами артистки є Іван Клименко та Стас Чорний, відомі колабораціями з Alyona Alyona, Jamala, MamaRika та іншими музикантами. Креативний дует створив композицію, що ідеально характеризує внутрішній світ Garza, а режисер відео Тимур Дейна подарував їй візуальне втілення.

"Знімальний процес проходив в останні теплі дні осені, ми з командою знайшли незвичайної краси локації. У глядача може скластися враження, що в пошуках потрібної місцевості нам довелося відправитися до Португалії, але, розкрию секрет, настільки мальовничі ландшафти знаходяться під Одесою, на березі Чорного моря. Особливо вражають кадри з дрона - уявляєш себе крихітною частинкою всесвіту на тлі масштабних стихій", - ділиться співачка.

Співачка презентувала кліп
Фото: надане піар-агентом артистки
Співачка презентувала кліп
Співачка презентувала кліп
Співачка презентувала кліп
Співачка презентувала кліп

Garza - артистка з усвідомленим підходом до мистецтва й життя, де творчість, немов медитація, є інструментом пізнання себе, несе ціннісний посил та очищає свідомість. Змінивши раніше відоме в музичному просторі ім'я Анна Розумовська на псевдонім Garza, співачка почала будувати кар'єру по-новому, транслюючи інакші сенси органічним для себе способом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти - Людина і не забувай про це" - закликає Mentions в альбомі Muzika

"Garza несе в собі силу природи, це сакральний білий птах, який вирвався на волю співати пісню життя. У ньому чистота, мудрість, відкрите серце, проникливість і любов, саме духовні практики допомогли мені розкрити справжню себе і зрозуміти власну персоніфікацію. "Пульс" присвячений свободі, внутрішнім змінам і бажанню бути самою собою, не дивлячись ні на що", - додає виконавиця.

Анна Розумовська випустила новий відеокліп на пісню "Чекала". "На тебе неможливо перестати дивитися", "Магія якась" - описують свої емоції шанувальники Анни Розумовської в мережі. І схоже, що це правда. Дівчина настільки вишукано демонструє свою бездоганну красу і ніжність, що здається знаменита фраза "Краса врятує світ" нарешті знайшла свого амбасадора.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єра mood video на пісню "Пульс": творчі метаморфози співачки Garza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути