вівторок, 07 липня 2020 18:50

Представили пісню для людей, які опинилися у непереборних життєвих складностях

Представили пісню для людей, які опинилися у непереборних життєвих складностях
Пісня про те, що ми переживаємо, стикаючись з непередбаченим і раптовим Фото: надане піар-агентом музиканта

Музичний проєкт "Паренёк Простой" презентував другий сингл з дебютного альбому, який очікують восени 2020 року.

"Ctrl + Alt + Del" - пісня про той стан і переживання, коли людина опиняється в непростих життєвих ситуаціях. У такі ситуації рано чи пізно потрапляє кожен.

Пісня про те, що ми переживаємо, стикаючись з непередбаченим і раптовим. Не існує універсального рецепту, як перебороти створені обставини. Поради не працюють. Кожен повинен знайти сам рішення і шлях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музикант закликав цінувати життя піснею "Куля"

"Пісня не була написана для якоїсь конкретної події. Вона стала підсумком того, як мені самому потрібно діяти в таких ситуаціях. Що допомагає саме мені швидше за все виходити з таких обставин. І виявилося, головне - пам'ятати, що вихід є завжди. Складний, простий, короткий, довгий - але він є. Це як комбінація клавіш на комп'ютері. Просто її потрібно знайти. Знайди свій власний Ctrl+Alt+Del, натисни й продовжуй жити далі", - коментує "Паренёк Простой".

"Паренёк Простой" - музичний проєкт, тексти якого, у кожного з нас будуть резонувати з певним періодом або подіями з життя. Пісні, які пропонують подумати - хто ми, до чого ми прагнемо, чи правильно вчиняємо, і взагалі - для чого і заради чого живемо.

Зараз ви читаєте новину «Представили пісню для людей, які опинилися у непереборних життєвих складностях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути