Ексклюзиви
понеділок, 19 червня 2017 18:37

Пранкер Седюк подав заяву в поліцію на радника міністра МВС
4

Седюк подав заяву в поліцію на радника міністра МВС Іллю Киву

Пранкер Віталій Седюк, який оголив сідниці під час виступу Джамали у фіналі Євробачення-2017, звернувся до Шевченківського управління поліції та написав заяву на радника міністра МВС Іллю Киву.

Причиною такого кроку стали нещодавні слова Киви про фізичну розправу щодо Седюка.

Так, радник МВС погрожував витягнути "кишки з цієї дешевої хво**и" та висловив сподівання, якщо пранкстера не покарає суд, то "рука народу його дістане".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не треба вішати на нього всі гріхи: Джамала відреагувала на витівку Седюка на Євробаченні

"Вважаю заяви радника міністра МВС Іллі Киви й самого міністра Арсена Авакова: "Показувати голий зад мешканцям ізолятора я б йому не радив", – абсолютно неприпустимими. В європейській країні їх, щонайменше, звільнили б з посад та назначили розслідування", – пояснив своє рішення Седюк.

У фіналі Євробачення-2017 під час виступу Джамали Віталій Седюк вибіг на сцену з прапором Австралії на плечах і оголив сідниці. Його затримали охоронці заходу.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Седюка доставили у СІЗО і за статтю про хуліганство йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Пранкер Седюк подав заяву в поліцію на радника міністра МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути