Ексклюзиви
субота, 07 грудня 2013 10:00

Познер відверто поговорив з українцями у Жовтневому Палаці

Автор: фото: tsn.ua
 

Жовтневий Палац, який віднедавна прихистив мітингувальників з Майдану, днями прийняв у себе ще одного гостя, цього разу з творчим вечором до Києва завітав відомий російський телеведучий Володимир Познер. Для цього від революціонерів звільнили тільки ліве крило будівлі на кілька годин. Про це стало відомо від кореспондентів ТСН Особливе.

Після приїзду до Києва Володимир Познер поселився у 5 зірковому готелі, а після вирушив у дорогий ресторан, де пробув 3 години. Більшість мітингувальників, які знаходились у Жовтневому Палаці не зрозуміли, чому російському телеведучому приділяють так багато уваги. Ввечері у холі розмістили розкладку з книгами популярного телеведучого, по 250 гривень за примірник. Квитки на творчий вечір Познера коштували від 400 до 2000 тис. гривень і були продані майже всі, але скористалися ними лише половина.

"Безумовно у нього можна вчитися", - говорить Жанна Бадоєва, яка завітала на вечір Познера, адже він для неї легенда.

Зі сцени Познер розповідав власну автобіографію перемежовану з анекдотами, а згодом дав відповіді на запитання з залу, це тривало майже 2,5 години. 79-річний Познер відповів на запитання про минуле та про героїв своїх інтерв'ю.

"Для мне Путін цікавий лише, як президент і більше ніяк", - говорить російський телеведучий. "Щодо України, я не люблю говорити про речі, в яких я не розбираюсь. Але для мне очевидно, що є така країна Україна і вона у складному становищі, вона розділена: до Росії чи від Росії", - говорить Познер.

Як журналіст, телеведучий сказав, чому в Росії часом некоректно висвітлюють події на Майдані.

"Коли дуже близькі розходяться, це набагато важче, коли не дуже близькі розходяться. Вихід, наприклад, республік Прибалтики переживається набагато легше, ніж ухід України чи Білорусії, тому є в цьому емоційний компонент, чому так все висвітлюється. Це не просто вказівка Кремля: покажіть це так чи так, нічого не треба вказувати", - коментує телеведучий.

Зараз ви читаєте новину «Познер відверто поговорив з українцями у Жовтневому Палаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути