вівторок, 25 грудня 2018 19:04

"Повірила, що Санта-Клаус подарував парфуми" - Соломія Вітвіцька

Автор: Instagram
  "Новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті" - Соломія Вітвіцька
"Новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті" - Соломія Вітвіцька

Різдвяно-новорічна пора набирає обертів. Українці в поспіху докуповують подарунки, складають список страв до святкового столу.

До прийдешнього Нового року готуються і вітчизняні зірки. Про плани на святкування, сімейні традиції і дитинство кореспонденту Gazeta.ua розповіла ведуча телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька:

Як плануєте святкувати Новий рік?

31 грудня я буду на роботі. В новорічну ніч ТСН в ефір, як завжди, вийде не зі студії, а зі Софійської площі. Вести його буде Лідія Таран. А я буду в студії, якщо несподівано трапляться непередбачувані технічні моменти – продовжу вести ефір. За три години до Нового року я вже буду вільна і ми з моїм чоловіком Владом десь поблизу гарно відсвяткуємо Новий рік. Думаю, що скоріш за все, ми зберемося з нашими друзями у затишному ресторані або в когось вдома.

Ви вже вирішили, які подарунки будете дарувати чоловіку, батькам, друзям?

Ще не визначилась. Ми з Владом нещодавно були в Австрії і я знаю, що там всі подарунки готують ще з літа. Тому в них все відбувається без стресу, а я купляю ближче до Нового року, але завжди чекаю подарунки на Миколая.

З дитинства звикла, що з 18 на 19 грудня приходить Святий Миколай. Мій же чоловік киянин – тут такої традиції не було. Тож я щороку чекаю, що він згадає про свято. Цього року зранку 19 грудня, коли задзвонив будильник - я звернула увагу Влада на пакунок під подушкою. А він зірвався і побіг гуляти з собакою. Певно десь наздоганяв Миколая – бо старенький забув покласти під мою подушку улюблений марципан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Києву їздить модний Санта і роздає цукерки на зупинках

Найкращий подарунок від чоловіка - це який?

Думаю, що подорож. Мандрівки – це завжди круто, вони надихають.

Автор: Instagram
  Соломія Вітвіцька з чоловіком Владиславом
Соломія Вітвіцька з чоловіком Владиславом

І яка це буде мандрівка? До моря або на гірськолижний курорт?

Ми вже спланували, що поїдемо у січні-лютому кататися на лижах до Буковеля і до Грузії.

Чи знаєте, на які подарунки від вас чекають батьки і чоловік?

Чоловік взагалі ніяких подарунків не чекає. Зроблю сюрприз. Одного разу я для Влада обирала подарунок разом з ведучим Анатолієм Анатолічем. Ми поїхали до торговельного центру, він мені порадив, і, навіть, вибрав годинник. В цьому році я теж буду радитися з колегами та друзями, тому що зазвичай мені важко щось придумати.

Сертифікат – це дуже банально. Хочеться приділити увагу та подарувати щось корисне. Чоловік мені, до речі, дуже часто дарує парфуми і, як не дивно, саме ці парфуми мені подобаються. Якось у Лапландії, куди ми поїхали після весілля, влаштував сюрприз, начебто що, це Санта-Клаус подарував парфуми. І я була впевнена, тому що я не бачила, в який момент він це влаштував. Коли розкрила пакунок, то була дуже здивована та вражена: "О, нічого собі, які дорогі подарунки робить Санта-Клаус". Потім чоловік не витримав і зізнався, що це від нього подарунок, бо він розумів по моїй реакції, що я ніяк не можу здогадатись, хто ж мій справжній "Санта".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку чекає успіх у новому році

Які сімейні новорічні традиції є у вашій сім'ї?

В нас ще не склалися сімейні традиції. Кожного року ми святкували Новий рік то вдома, то у друзів, то в дорозі, то за кордоном. Все настільки було по-різному. Вдвох з чоловіком ми ще не святкували. Частіше за все в компанії.

Автор: прес-служба
  "Новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті" - Соломія Вітвіцька
"Новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті" - Соломія Вітвіцька

Про що мріяли у дитинстві?

Дуже мріяла отримати ляльку Барбі. У нас багато було німецького та польського телебачення (Соломія виросла у Львові - Gazeta.ua). Пригадую, що мені страшенно подобались ці ляльки, їх одяг, машинки. А взагалі у мене була глобальна мрія, кудись далеко поїхати.

Дуже хотіла поїхати в Деревки (Полтавська область), звідки родом була моя бабуся. Багато разів просила її мене туди відвезти. Я любила слухати, як вона розповідала про хату, в якій тоді мешкала її родина, про мого прапрадіда, про озеро, вулиці… І я собі так нафантазувала, що стала вмовляти бабусю мене туди відвезти, але поїхала туди тільки цього року, коли була у відрядженні в Полтаві. Мрія таки здійснилася.

З чим у вас асоціюється Новий рік та Різдво?

Різдво для мене – це звичайно сімейне свято. Це і кутя, і 12 страв, і зірка, яка сходить першою, і тоді всі сідають за стіл, якісь зворушливі родинні моменти. Обов`язково колядки і щедрівки – вертеп, котрий чути з вулиці.

Новий рік - більше з компанією. Хочеться провести його весело, з феєрверком, з запахом мандарин, цитрусів, які наповнюють всю квартиру приємним ароматом хвої, з новорічною ялинкою. Я навіть не скажу, що у мене олів'є асоціюється з Новим роком, бо у нас такої традиції не було - готувати цей салат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Дженнер і Ніколь Кідман похвалилися своїми різдвяними ялинками

Автор: Instagram
  "Новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті" - Соломія Вітвіцька
"Новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті" - Соломія Вітвіцька

Взагалі любите Новий Рік чи можливо більше полюбляєте Великдень або інші свята?

Новий рік завжди любила найбільше. Цей новорічно-різдвяний період обожнюю. Особливо шаленію від куті. І я раніше не розуміла, коли люди говорили, що не люблять її, тепер розумію. Як ми це з'ясували з моєю подругою, вона зараз мешкає в Австрії, а сама родом з Херсона – там, наприклад, люди просто не готують кутю, вони варять рис чи пшеницю, і їдять навіть не заправлену, і саме цю страву вони називають кутею.

Мої бабусі готували дуже смачну - з горішками, родзинками, медом, маком. І я обожнюю кутю, це, мабуть, моя улюблена страва після борщу. Саме Різдво для мене дуже світле родинне свято, коли всі усміхнені, щасливі, намагаються зосередитися на позитиві і бути добрішими.

Напередодні новорічних свят ведуча ТСН Соломія Вітвіцька разом зі своїм собакою Мелом прикрасила обкладинку журналу "Зоодруг". В інтерв'ю телезірка розповіла про характер та безумовну любов свого улюбленця.

Зараз ви читаєте новину «"Повірила, що Санта-Клаус подарував парфуми" - Соломія Вітвіцька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути