понеділок, 12 липня 2021 10:30

"Після дев'ятого класу поїхала з дому" – акторка розповіла, як розпочинала кар'єру

Акторка 26-річна Наталія Бабенко отримала першу роль у повнометражному фільмі. Вона зіграла в стрічці "Пульс", створеній на основі реальної історії української паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук.

Як розпочинала акторську кар'єру та яку роль мріє зіграти, поділилася з кореспонденткою Gazeta.ua.

"Ще з дитсадка постійно брала участь у всіляких заходах. 6-річною пішла до музичної школи. У сьомому класі закінчила її. Мої однокласники в музичній школі були старшими, тому вже визначалися з професією: хтось хотів співати, інший грати на фортепіано. Розуміла, що не пов'язуватиму життя з музикою. Мені подобалось поєднувати музику, танці й роботу на сцені як ведучої. Зрозуміла, що це все є в акторській професії. Тому більше нічого для себе не бачила.

Автор: надане піар-менеджером повнометражних фільмів студії FILM.UA
  Акторка Наталія Бабенко розповіла, як розпочинала кар'єру
Акторка Наталія Бабенко розповіла, як розпочинала кар'єру

З першого курсу навчання в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого грала в театрі імені Івана Франка. Моя перша роль була у виставі "Моя професія - синьйор з вищого світу" шість років тому. Після третього курсу почала зніматися в серіалах", - розповіла Бабенко.

Після дев'ятого класу акторка переїхала з рідного міста Енергодар до столиці.

"Вдячна батькам, бо вони завжди ставилися з любов'ю і трепетом до того, чим займалася. Дякую їм і за те, що вони мене так рано відпустили в самостійне життя, а самі залишилися в рідному місті", - поділилася вона.

Бабенко зауважила, що їй цікаво спробувати себе в різних ролях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свекруха кинула в мене торт" - акторка поділилася деталями зйомки "Скаженого весілля 3"

"Мрію про різноманітних персонажів з глибиною, драмою. Було б цікаво зіграти в стрічці про Голодомор, Другу світову війну. І ще хотілося б корсети, спідниці, коні", - додала акторка.

Українська спортивна драма "Пульс" перемогла на американському кінофестивалі Flathead Lake International Cinemafest в місті Полсон, штат Монтана. Здобула нагороди в номінаціях "найкращий фільм" та "найкращий режисер".Там же відбулась міжнародна прем'єра стрічки.

Сюжет заснований на реальній історії української легкоатлетки, паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук.

Головну роль виконала Наталія Бабенко. Тренера дівчини втілив Станіслав Боклан. Також знялись Вікторія Левченко, Наталія Доля, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик, Ахтем Сеітаблаєв, Роман Ясіновський, Максим Самчик, Сергій Лузановський, Дар'я Баріхашвілі.

Зараз ви читаєте новину «"Після дев'ятого класу поїхала з дому" – акторка розповіла, як розпочинала кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути