Ексклюзиви
вівторок, 02 лютого 2021 00:45

Українська драма перемогла в США

Українська драма перемогла в США
Наталія Бабенко виконала головну роль спортивної драми "Пульс". Сюжет заснований на реальній історії української Паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук. Тренера спортсменки втілив Станіслав Боклан. Фото: прес-служба

Українська спортивна драма "Пульс" перемогла на американському кінофестивалі Flathead Lake International Cinemafest в місті Полсон, штат Монтана. Здобула нагороди у номінаціях "найкращий фільм" та "найкращий режисер" . Там же відбулась міжнародна прем'єра стрічки.

Юна українська легкоатлетка Оксана живе в Нікополі на Дніпропетровщині. Мріє взяти участь в Олімпійських іграх. Потрапляє в автомобільну аварію і майже втрачає зір, за сюжетом.

Сюжет заснований на реальній історії української легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оператор висів над прірвою з камерою за $250 тис. - вийшов трилер "Пік страху"

Головну роль виконала Наталія Бабенко. Тренера дівчини втілив Станіслав Боклан. Також знялись Вікторія Левченко, Наталія Доля, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик, Ахтем Сеітаблаєв, Роман Ясіновський, Максим Самчик, Сергій Лузановський, Дар'я Баріхашвілі.

Українська прем'єра відбудеться 19 березня.

Фільм "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча визнали найкращим міжнародним ігровим фільмом на фестивалі у Санта-Моніці, США.

Зараз ви читаєте новину «Українська драма перемогла в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі