четвер, 10 травня 2012 11:08

Портрет Емі Вайнхаус з її крові продадуть з аукціону

Автопортрет Емі Вайнхаус, виконаний її власною кров'ю, виставили на продаж. Малюнок з написом "Ladylike" буде проданий в рамках аукціону малюнків музиканта і художника-початківця Піта Догерті, який був близьким другом співачки, пише The Independent.

Вайнхаус намалювала себе кров'ю, коли проводила час у компанії Догерті. В якому році це було, не уточнюється, проте відомо, що під час роботи над малюнком співачка розмовляла по телефону зі своїм батьком. Про цей епізод музикант сам розповів журналістам, додавши при цьому, що Мітч Вайнхаус, батько Емі, його недолюблював.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результати розслідування смерті Емі Вайнхаус можуть скасувати

Коментуючи новину про продаж кривавого автопортрета його дочки, Мітч Вайнхаус висловив сумніви в його автентичності і назвав розповідь Догерті про створення малюнка "абсолютною нісенітницею".

Так чи інакше, очікується, що кривавий малюнок, який схематично зображує жіночу голову, буде проданий за 50-80 тисяч фунтів стерлінгів (приблизно 62-99 тисяч євро). Торги відбудуться в Лондоні в п'ятницю, 11 травня. Аукціоніст Едвард Райзінг висловив упевненість в тому, що лот зацікавить покупців.

Крім автопортрета Вайнхаус на аукціоні також продадуть малюнки самого Піта Догерті. Частина з них також виконана кров'ю. Крім малюнків будуть продані записи та особисті речі музиканта. Частина доходів, отриманих від торгів, буде передана в благодійний фонд імені Емі Вайнхаус.

Зараз ви читаєте новину «Портрет Емі Вайнхаус з її крові продадуть з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути