пʼятниця, 21 вересня 2012 09:27

Популярна актриса Анна Снаткіна вагітна первістком

Популярна актриса Анна Снаткіна вагітна первістком
Обранцем актриси називають шоумена, резидента Comedy Club Віктора Васильєва Фото: vk.com

Популярна російська актриса Анна Снаткіна чекає на первістка. Кажуть, артистка знаходиться на третьому місяці вагітності. Обранцем Снаткіної називають шоумена, резидента Comedy Club Віктора Васильєва.

Незважаючи на те що сама артистка ніяк не коментує цю інформацію, не підтверджуючи, але і не спростовуючи, за Анну говорить суєта, з якою агент актриси перебудовує графік її роботи. Цікаво, що сама Снаткіна скасувала всі антрепризні спектаклі, де була задіяна. Актриса намагається на здійснювати тривалих перельотів і поїздок.

Хто є батьком дитини (якщо Снаткіна все ж дійсно вагітна), точно невідомо. Близьке оточення стверджує, що коханий Анни не має жодного відношення до акторського середовища і шоу-бізнесу. Навпаки, нібито у нього успішний бізнес в абсолютно іншій сфері.

Між тим сама Анна Снаткіна дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що у неї дійсно романтичні стосунки з шоуменом, резидентом Comedy Club і ведучим програми Yesterday Live Віктором Васильєвим. Нагадаємо, чутки, що у Снаткіної і Васильєва роман, з'явилися навесні. Тоді пара разом з'явилася на ювілейній церемонії нагородження кінонагород "Ніка". Навіть під спалахами фотокамер Снаткіна і Васильєв трималися за руки і виглядали цілком щасливими.

Сама Анна в одному з інтерв'ю говорила: "Ми з Віктором друзі, більшого я поки сказати не можу. Бо тоді вже завтра всі напишуть, що я виходжу заміж. А я поки не збираюся!" За словами Снаткіної, на той момент вони дійсно були друзями. "Ми зустрілися на "Ніці" і домовилися про спільний похід, по-дружньому. Мені незатишно ходити кудись на самоті. Коли ти йдеш з людиною, будь то сестра, брат, просто твій друг, завжди комфортніше себе почуваєш в будь-якій обстановці" , - цитує актрису журнал "ОК!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Героїня серіалу "Тетянин день" Анна Снаткіна показала свого нового бойфренда

Актриса розповіла, що Васильєв їй подобався, і вона була зацікавлена познайомитися з ним. Однак в який саме момент дружба переросла у кохання, Снаткіна не уточнила. Анна зізналася, що зараз дуже щаслива: "Ми з Віктором дуже близькі за духом люди, і це найголовніше у стосунках. На багато речей ми дивимося однаково. Я зустріла свою любов і зараз літаю на крилах. Мені хочеться жити і творити. І це щастя ".

Зараз ви читаєте новину «Популярна актриса Анна Снаткіна вагітна первістком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути